Foreldrehåndboka

Aktivitetskalender

Vårt årshjul viser de viktigste aktivitetene året rundt og skal hjelpe deg med planlegging. Siden er under utvikling.

August

klasse
gjelder

Dugnad skolestart

Klasse: Alle
Gjelder: foreldre

I ukene før skolestart inviteres foreldrene til dugnad.

Oktober

klasse
gjelder
Dato: 27.10.2021

Allmøte

Klasse: Alle
Gjelder: foreldre

Foreldreforeningen inviterer til allmøte torsdag 27. oktober mellom klokken 18-20. Hold av datoen. Årets foredragsholder blir Jon-Halvdan Lenning fra Mobbeombudet i Troms og Finnmark. Lenning har tidligere i år hatt en introduksjon av Omni-modellen for de ansatte ved skolen og Siv har informert på foreldremøter, men nå vil dere også kunne få lytte til og diskutere med Lenning direkte. 10. klasse kommer for å underholde, og vil tilby barnepass i møtetiden.

Velkommen til årets allmøte for alle foreldre og ansatte!

Dato: 01.10.2022

Høstmarked

Klasse: Alle
Gjelder: elever, foreldre

Årets første marked og sosiale sammenkomst ved skolen er Høstmarkedet. 7. klasse har hovedansvar for pynting og salg av hjemmebakst, mens 9. klasse har ansvar for suppekoking og kafédrift.

Alle klassene bidrar med enten rundtstykker, kaker eller suppe til kafeen eller brød til salgsbod. Nærmere informasjon om organisering og klassenes bidrag blir sendt ut til klassene via Transponder og ukemelding.

November

klasse
gjelder
Dato: 20.11.2021

Julemarked 2022

Klasse: Alle
Gjelder: elever, foreldre

20. november arrangeres det tradisjonsrike julemarkedet ved Steinerskolen i Tromsø. Det vil gjennomføres infostand og verksteder i forkant av markedet. Julemarkedskomiteen vil sende ut informasjon om hva, hvem og hvor.

Januar

klasse
gjelder

Juletrefest

Klasse: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Gjelder: elever, foreldre

Hver første søndag i januar arrangerer 9. klasse Juletrefest for de mindre på skolen og i Steinerbarnehagen. Her blir det servering, leker, gang rundt juletreet i god og tradisjonell ånd. Det hender også at Julenissen har tid til å stikke innom. Påmeldingen er før jul og inntekten går til 10. klassetur.

April

klasse
gjelder

4. klasse Lofottur

Klasse: 4
Gjelder: elever

I 4. klasse lærer elevene om de gamle yrkene, blant annet bonden, gjeteren og fiskeren. Det har blitt tradisjon ved skolen at 4. klasse reiser en uke til Lofoten for å bli bedre kjent med fiskeryrket. Årets 4. klassetur blir gjennomført på våren. Mer info om Lofottur

Mai

klasse
gjelder
Dato: 17.05.2022

17. mai

Klasse: Alle
Gjelder: elever, foreldre

Det har vært skolens tradisjon at elevene møter sin klasselærer og går i skoletoget i sentrum. Etter skoletoget har det vært vanlig å møtes til en felles feiring. Noen år har dette vært på skolen, andre år har festen blitt gjennomført i Kulturskolens lokaler. Festen er vanligvis mellom 13-15 og det er salg av kaffe, te, brus og pølser. Det finnes et fantastisk kakebord som er helt gratis. Underveis er det underholdning, taler fra elever og diverse leker for alle sammen. En festlig dag som understøtter feiringen av grunnloven vår, og er et sosialt og koselig møtepunkt for foreldrene. Mer om 17.mai.

Juni

klasse
gjelder

10. klassetur

Klasse: 10
Gjelder: elever

Mot slutten av skoleåret reiser tradisjonelt 10. klasse på en ukes tur til utlandet, så langt det er praktisk gjennomførbart. Det er opp til foreldrene og klasselærer i 10. klasse å organisere turen.

Dugnad skoleslutt

Klasse: Alle
Gjelder: foreldre

De to ukene før skolestart arrangerer FF dugnad. Dugnadsansvarlig Håvard Hellhog vil sende ut informasjon om dager og tidspunkt det er mulig å komme på dugnad, og fordele oppgaver til de som kommer til skolen på dugnad.

Aktivitetskalenderen er et tilbud fra Foreldreforeningen.

Logo Foreldreforeningen