Foreldrehåndboka

Aktivitetskalender

Vårt årshjul viser de viktigste aktivitetene året rundt og skal hjelpe deg med planlegging. Siden er under utvikling.

Dato: 16.08.2021

Dugnad skoleslutt

Gjelder: foreldre

De to ukene før skolestart arrangerer FF dugnad. Dugnadsansvarlig Håvard Hellhog vil sende ut informasjon om dager og tidspunkt det er mulig å komme på dugnad, og fordele oppgaver til de som kommer til skolen på dugnad.

Dato: 02.10.2021

Høstmarked

Gjelder: elever, foreldre

Årets første marked og sosiale sammenkomst ved skolen er Høstmarkedet. Ut ifra sånn som situasjon er nå, og sånn som Regjeringen har lagt opp at ting skal være utover høsten 2021, så ønsker FF at alle arrangementene gjennomført som normalt. Alle klassene bidrar med enten rundtstykker, kaker eller suppe til kafeen eller brød til salgsbod. 7. klasse (hovedansvar, pynting, salg av hjemmebakst) og 9. klasse (suppekoking/kafédrift.) Nærmere informasjon om organisering og klassenes bidrag blir sendt ut til klassene via Transponder og ukemelding.

Dato: 18.10.2021

Allmøte

Gjelder: foreldre

Allmøte blir i uke 42 eller 43. Det kommer litt an på når det passer for foredragsholder. Endelig dato vil bli sendt ut til alle foreldre.

Dato: 28.11.2021

Julemarked 2021

Gjelder: elever, foreldre

Søndag 28. november arrangeres det tradisjonsrike julemarkedet ved Steinerskolen i Tromsø. Det vil gjennomføres infostand og verksteder i forkant av markedet. Julemarkedskomiteen vil sende ut informasjon om hva, hvem og hvor.

Dato: 09.01.2022

Juletrefest

Klasse: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Gjelder: elever, foreldre

Hver første søndag i januar arrangerer 9. klasse Juletrefest for de mindre på skolen og i Steinerbarnehagen. Her blir det servering, leker, gang rundt juletreet i god og tradisjonell ånd. Det hender også at Julenissen har tid til å stikke innom. Påmeldingen er før jul og inntekten går til 10. klassetur.

Dato: 04.04.2022

4. klasse Lofottur

Klasse: 4
Gjelder: elever

Planen er at årets 4. klasse skal reise til Lofoten sammen med sin klasselærer og et par foreldre en gang etter påske. Christine vil sende ut nærmere informasjon.

Dato: 17.05.2022

17. mai

Gjelder: elever, foreldre

Det har vært skolens tradisjon at elevene møter sin klasselærer og går i skoletoget i sentrum. Etter skoletoget har det vært vanlig å møtes til en felles feiring. Noen år har dette vært på skolen, andre år har festen blitt gjennomført i Kulturskolens lokaler. Festen er vanligvis mellom 13-15 og det er salg av kaffe, te, brus og pølser. Det finnes et fantastisk kakebord som er helt gratis. Underveis er det underholdning, taler fra elever og diverse leker for alle sammen. En festlig dag som understøtter feiringen av grunnloven vår, og er et sosialt og koselig møtepunkt for foreldrene.

Dato: 06.06.2022

10. klassetur

Klasse: 7
Gjelder: elever

Mot slutten av skoleåret reiser tradisjonelt 10. klasse på en ukes tur til utlandet, så langt det er praktisk gjennomførbart. Det er opp til foreldrene og klasselærer i 10. klasse å organisere turen.

Dato: 20.06.2022

Dugnad skolestart

Gjelder: foreldre

I ukene før skolestart inviteres foreldrene til dugnad.

Aktivitetskalenderen er et tilbud fra Foreldreforeningen.

Logo Foreldreforeningen