Foreldrehåndboka

Julemarked 2019

Julemarked søndag 24. november

På denne siden samler julemarkedskomiteen den informasjonen dere foreldre trenger for å være forberedt til årets julemarked

Flammekaster verdens største flamme

Julemarkedshefte 2019

Det er veldig viktig at alle foreldre leser vedlagt hefte. Her forklares organiseringen og fordelingen av oppgaver mellom klassen. Snakk med julemarkedsvarlig i klassen eller ta kontakt med komiteen dersom dere mener noe informasjon mangler.

Klikk på teksten under for å vise heftet som PDF.

JULEMARKEDSHEFTE 2019 - PDF

J Mhefte 2019 1 Side 3

Hver familie skal bidra med

Legger ut side 4 i julemarkedsheftet som bilde her. Vi vet at mange leter etter akkurat denne listen, men husk på å også lese hele heftet i linken over, da selve organiseringen også er viktig for å få et vellykket marked.

Verksteder

Det har vært tradisjon for at det arrangeres verksteder hvor foreldre kan komme på skolen og lage produkter til julemarkedet sammen. Datoene for årets verksteder er satt til:

• 3. og 10. November.

Nærmere informasjon blir sendt ut.

Oppdatert info

Anbefaler alle å holde seg oppdatert på denne siden da den vil bli flittig brukt til å legge ut ny informasjon og masse flott inspirasjon fram mot markedet.

Hjertelig hilsen JMK 2019

Sett av datoen til å ta med deg familie og venner til en koselig dag med god førjulsstemning sammen med oss!