Foreldrehåndboka

Julemarked 2020

Digitalt julemarked

I år vil alle produkter selges via nettbutikk. Nettbutikken åpner for kjøp 22. november, om alt går etter planen. Følg vår Julekalender på denne Facebooksiden. Velkommen til julehandel.

Julemarkedshefte 2020

Siden julemarkedet er organisert litt annerledes i år er også julemarkedsheftet justert. Det er veldig viktig at alle foreldre leser vedlagt hefte. Her forklares organiseringen og fordelingen av oppgaver mellom klassene. Snakk med julemarkedsvarlig i klassen eller ta kontakt med komiteen dersom dere mener noe informasjon mangler.

Klikk på teksten under for å vise heftet som PDF.

Julemarkedshefte 2020

Familienes bidrag

Vi legger ut side 4 i julemarkedsheftet som bilde her. Vi vet at mange leter etter akkurat denne listen med hva hver familie skal bidra med til julemarkedet.

Husk på å også lese heftet i linken over, da selve organiseringen også er viktig for å få et vellykket marked.

Sett av datoen til å ta med deg familie og venner til en koselig dag med god førjulsstemning sammen med oss!