Foreldrehåndboka

Julemarked 2022

Søndag 20. november 11 - 16

Velkommen til julemarked på Steinerskolen søndag 20. november klokken 11-16. Markedet arrangeres av Foreldreforeningen, organisert gjennom en egen Julemarkedskomite. Det blir kafeer, salgsboder og masse aktivitet i alle skolens bygg. Julemarkedet er en viktig inntektskilde for Foreldreforeningen, som gir pengene tilbake til elevene gjennom støtte til turer og ulike prosjekter.

Julemarkedshefte 2022

Alt dere foreldre trenger å vite om markedet finner dere i Julemarkedsheftet. Her kan dere lese om organiseringen, juleverkstedene, romfordeling, familienes bidrag og vakter på markedet.

Klikk på teksten under for å vise heftet som PDF.

Julemarkedshefte 2022

Snarvei til en viktig liste:

Vi vet at mange leter etter den listen som viser hva hver familie skal bidra med. Legger den derfor ut her som en påminnelse.

Husk på å også lese heftet i linken over, da selve organiseringen også er viktig for å få et vellykket marked.

Har du spørsmål, ta kontakt med julemarkedskomiteen:

2.Klasse.
Saara Sipola. E-post: saara.waara@gmail.com
3.Klasse.
Katrin Bluhm. E-post: k.bluhm@gmx.com
4.Klasse.
Kanako Uzawa. E-post: kanakouzawa@me.com
5.Klasse.
Eirin Ytreberg. E-post: eirin.e.ytreberg@gmail.com
6.Klasse.
Sarah Schipschack. E-post: sarah@vitakuben.net
7.Klasse.
Joakim Wikström. E-post: jocko_@me.com
8.Klasse.
Henriette Aasen Bredvei. E-post: henbre@gmail.com
9. Klasse.
Line Mari Antonsen. E-post: linepiah87@gmail.com
10. Klasse.
Atina Kristiansen. E-post: ateena_k@hotmail.com

Sett av datoen til å ta med deg familie og venner til en koselig dag med god førjulsstemning sammen med oss!