Nyheter – 19.09.2022

Høstmarkedet ved skolen

Lørdag 1. oktober braker det løs igjen med årets Høstmarked kl. 12-15! Denne festen runder av Mikaelifeiringa til elevene. Invitasjon kommer snarlig på skolens nettside og facebookside. Husk å dele! Alle er invitert! Vi vil gjerne vise fram skolen vår og de flotte elevene våre. Ta med alle du/dere kan!

Det blir konsert med Lillekoret kl. 12.15, med oppmøte for elever kl. 12.00. Dersom det er noen flere elever som ønsker en liten ekstra opptreden (gjerne solo, duo etc.), så vennligst kontakt Øyvind på epost (leikvin@gmail.com) senest onsdag i neste uke.

Husk at det også er hesteridning og loppemarked!!!

Minner om at alle familier på skolen samarbeider ved at de leverer følgende:

· 1. klasse bidrar med rundstykker til den magiske "Høstsuppa" (laget av 9. klasse).

· 2.-5. klasse bidrar med 2 brød hver, til salg (evt. annen hjemmelaga produksjon, f.eks. syltetøy etc.). NB: Husk å skrive innholdsfortegnelse og pakke pent inn!

· 6.-8. klasse lager kake til salgs i kafeen (eller liknende til salgs i kafeen). Gjerne frukt eller glutenfritt etc. NB: Husk å skrive innholdsfortegnelse!

· 9. klasse bidrar med smurte rundstykker til kafeen.

· 10. klasse bidrar til Høstmarkedet med Loppemarked og eget opplegg på Ungdomsskolen og Annekset til inntekt til deres 10. klassetur

Ellers er det 7. klasse og 9. klasse som arrangerer Høstmarkedet.

Mer detaljert informasjon og instrukser kommer i neste uke.

Vi gleder oss!

Høstmarkedskomitéen