Uke 14 / 2018

Skolen gleder seg til skidag på Kvaløya tirsdag 10. april. Oppmøte på skolen kl 08.30. Vi har bestilt buss til alle elevene, tur/retur.

De yngste elevene starter og slutter sin tur inne i Håkøybotn, mens ungdomsskolen starter ved Kaldfjord Kirke og går inn til felles leirplass i Håkøybotn. Retur går fra Håkøybotn parkeringsplass/snuplass ved skidagens slutt. Vi skal være tilbake på skolen cirka kl. 14. Dersom noen ungdommer ønsker å møte direkte ved Kaldfjord Kirke, må de være der senest 09.30 og ha gjort en avtale med sin klasselærer.

Utstyr: vi ber foreldre/foresatte om å klargjøre og teste utstyr i forkant. Da blir turen best. Trenger du å låne noe, finnes det flere muligheter. Kommunens utleiesentral "Turbo" har en del utstyr til gratis utlån. Les mer her. Noen kan kanskje også låne av andre i klassen? Vi vil selvsagt gjerne ha alle elevene med ut på tur. Det er også mulig å gå den korteste turen på føttene, med eller uten truger.

Pakketips: Bålmat, egnet drikke og klær ift. vær. Pakk skiene godt, slik at ikke staver og ski blander seg sammen under transport. Pass også på at ikke utstyr på sekk henger for løst.

Velkommen til skidag!

6. klasse spiser seg gjennom Europa

6. klasse lærer om europeiske land og har laget mat fra noen av disse. Eks: Italiensk pizza margherita, franske crêpes, russiske pelmeni og britisk fish and chips. Hver elev har valgt seg et land som de fordyper seg i. Bilder og fakta samles i silkeboken.

Leseormen 4/5. klasse

Elevene i 4/5. klasse leser bøker og skriver anmeldelser. For hver leste bok blir kroppen ett ledd lenger. Når ormen er fullvoksen, venter det en overraskelse.

Bildetekst

3. klasse arbeider med legenden om Raniero di Raniere og prøver her å føre en levende flamme gjennom ulike farer/hinder. 3. klasse har også besøkt Polaria denne uken, lært om "Porten mot polhavet," selfangst og laget smykker. Utelek i snøen. Barbiedukker er med på et eksperiment i matematikk 9. klasse, der strikkhopp med ulik strikklengde gir viktig data til et forsøk.