Uke 16 / 2018

I hovedfag har 8. klasse fysikk. Denne uken har de blant annet lært om lysets hastighet og bølgelengder, refleksjon av lys og som dere ser at bildene - øyets oppbygning. Torskeøyne har vært gjenstand for nærmere undersøkelser.

Tentamen

For ungdomstrinnet er det nå tid for tentamener. Vi ønsker alle lykke til og heier på dere! Husk: nok søvn, gode matpakker og presist oppmøte. Her må gjerne foreldrene bidra med oppmuntring og gode innspill. I dag har 8. klasse hatt engelsk, 9. klasse sidemål og 10. klasse bokmål. De kommende tentamensdatoene er:

Onsdag 25.04. 8.klasse: vanlig skole. 9.klasse: bokmål. 10.klasse: sidemål.

Torsdag 03.05. 8.klasse: bokmål. 9.klasse: engelsk. 10.klasse: matematikk.

Mandag 14.05. 8.klasse: matematikk. 9.klasse: matematikk. 10.klasse: engelsk.

Vårstemning og 17. mai

Det er under en måned til nasjonaldagen og asfalten har kommet frem i skolegården. Noen fant årets første hestehov og en sommerfugl ble observert i retning sløydsalen. Siden vi i år er en av to jubilerende skoler, vil vi gå helt fremst i toget. Noen av våre elever vil også være med på å holde talen fra balkongen. Nærmere info kommer.

Tilflyttende familie søker bolig

Familie fra Australia vil bo i Tromsø en periode. Nå leter de etter bolig og ber oss om å dele denne: Familie på 4

Seminarhelg for Kristensamfunnsgruppa i Tromsø

Trykk på bildet under for å komme til programmet for helgen.

Bildegalleri

Orddiktat i norsktimen, fløytespill på månedsfest, barna sitter ute i sløydtimene, mat og helse i 8.klasse, silkebokarbeid fra 8.klasse, 6.klasse og 5.klasse. Vårinspirerte spiraler ble malt i 2. og 3.klasse denne uka, regnvann, 4./5. klasse øver til skuespill og viser frem for både foreldre og skolen, noen bilder fra maletimene.