Uke 17 / 2018

Kommende mandag og tirsdag (30/4 + 1/5) holder skolen stengt. Vi ønsker alle en hyggelig langhelg og god 1. mai feiring.

Skolen starter opp igjen onsdag 2. mai til vanlig tid. Torsdag 3. mai har ungdommene tentamen.

Steinerpedagogikken

Faglig påfyll og etterutdanning er viktig i alle skoler. 14 av skolens lærere skal ta videreutdanning i steinerpedagogikk til høsten og Utdanningsdirektoratet har gitt skolen økonomisk støtte til dette. Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo skal ha studiesamlinger i Tromsø, spesielt for vår skole. Dette blir et skikkelig løft for steinerpedagogikken ved skolen, etter initiativ fra daglig leder, Bodil Winther. Slik så tavlalampa på lærerrommet ut denne uka. Vi gleder oss!

Seminarhelg for Kristensamfunnsgruppa i Tromsø

Trykk på bildet under for å komme til programmet for helgen.

Bildetekst:

4. klasse får fiolinundervisning av Angelika Bugjerde. 6. klasse tegner tegneserier, maler jordkloden og spiser seg fortsatt gjennom Europa. Silkebokarbeid fra 6.klasse. Småtrinnet på naturdagen, Robukta var nydelig denne mandagen. For å skape god motivasjon hos elevene er det viktig med inspirerende lærere, her er tavletegning fra hovedfagsperioden til 3.klasse, samt silkebokarbeid. Silkebokarbeid fra 8.klasse (renessansen), samt tavletegning fra 8.klasses hovedfag om Afrika.