Uke 18 / 2018

For å feire 30 år som skole har vi leid hovedscenen på Kulturhuset og inviterer til jubileumskonsert fredag 8. juni klokken 18:00.

Forestillingen består av tre deler. I del 1 vil skolens storkor fremføre utdrag fra Ronja Røverdatter av Astrid Lindgren. I del 2 vil 1. – 5. klasse presenterer en “En reise gjennom året,” mens del 3 er satt sammen av ulike innslag. Dette får bli en overraskelse. Foreløpig kan vi røpe at vi får besøk av gjestene Aggie Frost og Lisa Skoglund.

Nærmere informasjon om forestillingen og kjøp av billetter vil bli sendt ut til alle foreldre så snart det er klart.

Velkommen til 17. maifeiring 2018

Steinerskolen og Steinerbarnehagen ønsker elever, ansatte, foresatte, familie og venner velkommen til 17. maifeiring på Kulturskolen klokken 13 - 15.

Arrangementet er et teamwork som vi alle bidrar til. 4. - 5. klassen har hovedansvar og tar seg av pynting og opprydding. Alle familier tar med kaker/snitter + 1 kanne kaffe/te til felles buffé.

Vi oppfordrer dere til å bidra med artige, sunne innslag som et fint supplement til kakene (for eksempel pinnemat, tapas, fruktpinner..) og gjerne også lage noe allergivennlig, slik at også gluten/egg/melke allergikere har anledning til å kose seg.

Dagen vil inneholde underholdning og tale, lekestasjoner med små premier, brus og pølsebod (9. klasse, inntekten går til klasseturen,) gratis kakebord med litt sunt supplement (alle bidrar til.)

Mer informasjon om arrangementet kommer på ukemelding og hjemmeside.

Med vennlig hilsen 17. mai-komitéen på Steinerskolen i Tromsø.

Vel møtt til en festlig dag!

Sommerskole?

Les om sommerskole med forskerfabrikken i Tromsø her.

Bildetekst

Klinkekuler i vind gir noen utfordringer. Strandrydding av 2. og 3.klasse, mye søppel ble plukket i fjæra rett nedenfor skolen. 2.klasse var i går på biblioteket i byen i regi av Leseknappen. 6.klasse hadde English tea and cake på sin ferd gjennom Europa. Mens vi venter på at ny 4- squarebane blir opptegnet, tegner vi med kritt. Nå er ny og mindre bane på plass og barna koser seg ute.