Uke 19 / 2018

Da er det under en uke igjen til nasjonaldagen. Her følger informasjon om skoletoget og festen på Kulturskolen

Skoletoget 2018

17. mai komiteen for Tromsøya har sendt ut et skriv til alle skolene. Her er hovedpunktene:

1. Til alle som deltar i toget: Alle oppfordres å ta med flagg og vifte med disse i toget. Det er ønskelig med få foreldre/foresatte i toget, max 2 pr. klasse. Vi ber om at antall voksne pr. klasse overholdes p.g.a lengden på toget.

2. Oppstilling i god tid før avgang: Oppstilling for skoletoget er i skolegården til Kongsbakken videregående skole. Skoletoget starter sin oppstilling kl. 10.15, og alle deltakerne må være ferdig oppstilt kl. 10.45 i oppsatt rekkefølge. Avmarsj kl. 11.00. Elever fra jubilerende skoler, Steinerskolen og Solneset Skole, holder talen i skolegården – vi ber om ro under talen.

3. Rekker på 4 i toget: Klassene stiller opp og går i rekker på 4. De voksne som er med i hver klasse må sørge for at barna går i disse 4 rekkene under hele ruten. Ved rekker på bare 2 vil toget erfaringsmessig bli så langt at tidsrammen sprekker.

4. Unngå strekk og tomrom i toget: Pass på å holde fast avstand til de som går foran for å unngå strekk og tomrom i toget. Hvis dette likevel skulle skje, må de som går bak tomrommet øke farten for å fylle toget så raskt som mulig. Dette må særlig de voksne passe på underveis i toget.

5. Fullfør toget: Alle oppfordres til å fullføre hele togruta. Toget ender på Stortorget.

Steinerskolen går som nr. 4 i toget. Se hele rekkefølgen her Merk at 17 mai er obligatorisk og det må søkes om permisjon hvis dere ønsker fri for deres barn.

17. maifeiring på Kulturskolen

Steinerskolen og Steinerbarnehagen ønsker elever, ansatte, foresatte, familie og venner velkommen til 17. maifeiring på Kulturskolen klokken 13 – 15. Les alt om arrangementet her

Vi ønsker alle en strålende nasjonaldag!

Invitasjon til jubileumsforestilling

Kjære alle skolens foreldre og foresatte.

I år feirer skolen 30 år. For å markere denne milepælen har skolen planlagt ulike aktiviteter gjennom året. Før jul gjennomførte vi en serie små arrangement i sentrum. Dette halvåret er det først og fremst i uke 23 (4. - 8. juni) at skolen sammen jobber med jubileumsaktiviteter. I uke 23 har alle elever på skolen jubileum på timeplanen. Timeplanen for prosjektuken vil bli brutt noe opp. Noen dager blir kortere og andre blir lengre. En mer detaljert plan over uken vil bli sendt ut senere.

Storkoret øver inn utdrag fra Ronja Røverdatter. De yngste elevene øver inn "En reise gjennom skoleåret," en utstilling planlegges og diverse andre aktiviteter foregår rundt om på skolen. Vi vil gjerne invitere dere foreldre og foresatte til å være med å feire skolens jubileum og inviterer til jubileumskonsert på Storscenen på Kulturhuset, fredag 8. juni kl. 18.00.

Vi har valgt en ettermiddag slik at alle foreldre får anledning å komme. Denne fredagen samles også rundt 500 steinerbarnehagelærere i Tromsø til en årskonferanse. Kanskje får vi besøk av en del av disse også. Arrangementet er nå lagt ut på Kulturhuset sine sider og billetter kan kjøpes her. Det er gratis for barn, men vi har satt en inngangspris for voksne. Her kan dere se arrangementet: https://kulturhuset.tr.no/hovedscenen/program/steinerskolen-i-troms%C3%B8

Håper at dere alle kan komme og feire dagen sammen med oss!

Bodil Marie Winther, daglig leder

Årets siste tentamen

NB! Mandag 14. mai har hele ungdomsskolen tentamen i matematikk.

Div. sommeraktiviteter

Skolen for tilsendt en del kurs og aktiviteter for sommeren. Her er et lite utvalg:

Bildegalleri

Skolegården ryddes av lærere og elever på alle trinn, det plantes blomster og urter av ulike slag. 8.klasse har hatt geografiperiode om Afrika, her er utdrag fra det fantastiske arbeidet de har gjort i silkebøkene sine. Estetisk vakre! Jubileumslogo.