Uke 21 / 2018

Fritids og fiolinelevene på Steinerskolen inviterer til konsert en siste gang i dette skoleåret. Velkommen til fritidshjemmet fredag, 1. juni kl. 14.30 - 15.45 til konsert og foreldrekafé.

Ulike drikker serveres. Hvis noen av foreldrene har tid og anledning å bake noe, tas dette imot med takk. Vi gleder oss! Hilsen oss på Fritids.

To uker til jubileumskonsert

Vi håper dere foreldre har anledning å komme. Konserten er gratis for barn under 16 år, men koster 150,- for studenter/honnør og 200,- for voksne. De beste setene går først. Løp og kjøp på Kulturhuset sine sider https://kulturhuset.tr.no/hovedscenen/program/steinerskolen-i-troms%C3%B8

Arbeid med jorda

Klassen fikk forberedt sitt stykke jord. Nå er det klart for potetsetting og såing i uken som kommer. Arbeid og undring og læring hånd i hånd. Og barna fikk mange nye venner - meitemark!

Nyhetsbrev til alle foreldre

Steinerskoleforbundet har sendt ut et nyhetsbrev. Klikk her for å lese.

Nye personvernregler

Nye personvernreglene fra EU trer i kraft nå i mai/juni og påvirker alle som forholder seg til personopplysninger. Til informasjon så jobber også skolen med dette. Skolen tar nå en gjennomgang av alle sine rutiner rundt oppbevarer og håndtering av personopplysninger. Endringer i systemet vil trolig være mest synlig for dere foreldre først ved oppstart av neste skoleår.

Bildegalleri

Månedsfest 16.mai - Taler og tradisjonelle barneleker. 17.mai og skoletog. Som jubileumsskole hadde vi den gleden av å høre våre to av våre elever tale fra balkongen på Kongsbakken, 9. og 10.klasse synger nasjonalsangen for Heracleum for å glede de eldre før de gikk videre. Taler, kaker, sang og leker på Kulturskolen etter toget. 1.klasse har laget pinsefugler i 17.maifarger. Tavletegning og silkebokarbeid fra geografiperioden til 4./5.klasse. Tavletegninger og silkebokarbeid fra biologiperioden til 8.klasse. Forberedende tavletegning til en oppstartende periode i botanikk neste uke. 2.klasse har skrevet brev, så flinke å formulere egne setninger og skape egen tekst! Flinke 9.klassinger hjalp hageansvarlig med å snu drivhuset i skolehagen, nå er det blitt mye bedre plass i hagen! 4./5.klasse tok turen til Fjellheisen i dag, men på tur til bussen i byen stoppet de over tunnelutslaget for å se på trafikken. Barna på Fritids koser seg med uteaktiviteter og nyter måltidet ute når været er godt. 1.klasse har fått sy sine egne kostymer til jubileumsforestillingen. I Nordlys denne uka kunne man lese om litt av det arbeidet lærere i 7. klasse, Mayen, og mellomtrinnet har gjort rundt plastsøppel i vår.