Uke 22 / 2018

Kommende uke går det meste av undervisningstimer til å forberede konserten på Kulturhuset. Hele skolen er i sving og det øves i alle rom. Ny skolesang er under innøving, storkoret danser og synger om Ronja Røverdatter og de minste klassene skal øve på sitt innslag.

Mandag til onsdag vil alt arbeidet foregå på skolen. Tordag starter øvingene på Kulturhuset. Fredag blir det generalprøve og konsert. Detaljene for oppmøte, matpakker og annet vil dere få fra klasselærerne. Vi gleder oss og håper dere vil komme og dele kvelden sammen med oss.

Billetter kan kjøpes her Arrangementet kan følges på Facebook

Lofottur

4/5. klasse har akkurat kommet hjem fra lofottur. De har blant annet besøkt Fiskerimuseet på Å, Vikingemuseet på Borg og surfet bølgene på Flakstad. Her er noen bilder. Flere kan sees i galliet til slutt.

Datatilsynet

Datatilsynet informerer om hvordan de nye personvernreglene påvirker barn og unge. Les mer her

Bildegalleri

Småklassene koste seg på tur mandagen, deilig vær. Tavletegninger fra biologiperiode i 8.klasse. Flere bilder av 4./5.klasses Lofottur. Barn som koser seg ute i det fine været. 7.klasse har denne uka vært en tur innom Remiks for omvisning.