Uke 24 / 2018

Da var vi kommer frem til siste uka i dette skoleåret. Klasserom ryddes, bøker sendes hjem, noen drar på turer og andre koser seg på skolen med avsluttende aktiviteter. Detaljene om de siste dagene for "din klasse" blir sendt ut av klasselærerne.

Torsdag 21. juni er siste skoledag. Dersom dere ikke får annen beskjed av klasselærer møter elevene til vanlig tid. Klokken 10.30 møtes hele skolen i salen til en felles sommeravslutning og for å synge 10. klasse gjennom blomsterportalen og ut i verden. Vi avslutter skoledagen rundt kl. 12. Fritidshjemmet holder åpent.

Holt læringstun

Steinerskolen startet med en skolehage på Holt for 1. klassen i år. Nydelige skilt er satt opp for å lære om plantene de setter.

Jubileumskonserten

Takk til alle som bidro til jubileumskonsert og til alle dere som var publikum. Vi håper dere fikk en fin opplevelse. NRK laget en liten sak om konserten som kan sees her: Innslag på radio og TV

Bildegalleri

10. klasse har vært en uke på tur i Krakow, Polen. Her er bilde fra besøk i en saltgruve. Noen bilder fra jubileumsuken: På fritidshjemmet la de tilrette for ekstra hvile og ro mellom slagene. Noen bilder fra øving på Kulturhuset. Et sjeldent innblikk i en gymtime. Noen bilder fra konsert på fritids. Tavletegning 3. klasse og tur til Tromsøs geografiske midtpunkt med 2. Og 3. Klasse. Fantastiske elever som ønsker å utfordre resten av skolen til å ta samme turen!