Uke 36 / 2018

Nok en gang har vi meldt skolen på NRK sitt prosjekt BlimE, et tiltak som handler om vennskap, inkludering og utvikling av et godt psykososialt miljø for alle elever.

Fredag 21. september kl 12.00 danser tusenvis av elever over hele Norge BlimE-dansen. Mange klasser på skolen vår er i gang med å øve. Samtaler om anti-mobbing og "å stå opp for hverandre" blir ofte en naturlig del av prosessen. Etter hvert skal vi ha felles øvinger ute i skolegården. Klikk HER for å lese mer om BlimE. På denne siden ligger også instruksjonsvideoer som elevene kan bruke hjemme om de vil øve seg litt ekstra.

Den kulturelle skolesekken

Gjennom den kulturelle skolesekken (DKS) får elevene mulighet til å møte profesjonell kunst og kultur av alle slag. Gjennom skoleløpet ser de teater, dans og film, går på konserter, møter forfattere, besøker utstillinger og mye mer. Her ser dere noen bilder fra 7. klasse sitt besøk på Kulturhuset denne uka. Vitensenteret og NOSO (Nordnorsk opera og symfoniorkester) har laget en veldig flott workshop/forestilling om lyd og fysikk. Elevene syntes dette var både artig og lærerikt.

Foreldreforeningen inviterer til fellesmøte 18. oktober

Det blir gjennomført møte for alle foreldre og lærere, hvor foreldre kan bli kjent med foreldreforeningen, skolestyret og skoleadministrasjonen. Hold av datoen. Nærmere informasjon kommer. PS: Det vil bli høstfest på skolen lørdag 29. september. Nærmere informasjon kommer.

Bildegalleri

Her er litt bilder fra uken.