Uke 39 / 2018

Vi minner om foreldreforeningens høstmarked på skolen i morgen, lørdag 29. september 12 - 15.

Høstmarkedskomiteen fra 7. og 9. klasse har gleden av å fortelle om følgende program for årets Høstmarked:

Kl. 12:30: Dragespillet av 2. klasse. Teksten "Mot" fremføres av elever fra 7. klasse
Kl. 13.00 - 14:30: Hesteridning med islandshestene Lilja og Skumur fra Håkøy Gård
Kl. 12.00 - 1500: Kafé med den berømte Høstsuppa, hjemmebakte rundstykker og kaker ++

Salg av hjemmelaga brød og bakster++ Salg av diverse økologiske grønnsaker, fortrinnsvis fra Holt Læringstun (med blant annet 4 ulike typer grønnkål, spinat, palmkål, poteter, gulrøtter+++). Grønnsaker og urter++ fra Nyberg Urtegård.

Vel møtt til en sosial og koselig sammenkomst for å feire høsten og markens grøde! Inviter med familie, venner, naboer og eventuelle uvenner! ;-)

Minner om at 4.-10.klasse-foreldre stiller med 2 brød og 1 kake hver! Bakster etc. kan avleveres fredag mellom 18 og 19, eller mellom 11 og 1130 på lørdagen. Vi gleder oss!

Høstmarkedskomitéen fra 7. og 9. klasse

Mikaeliuken som gikk

Dette har vært en uke med mange opplevelser. Vi lar bildene fortelle. Se også bildegalleriet nederst.

Allmøte på skolen 18. oktober

Foreldreforeninga ved Steinerskolen arrangerer Allmøte for alle foreldre, lærere og skoleadministrasjonen / skolestyret torsdag 18. oktober kl. 18 - 19.30. Barnepass. Vennligst hold av denne kvelden til å møte de som styrer og steller på skolen, samt diskutere saker som angår dere foreldre. Dersom dere har spesielle ting dere ønsker å ta opp/diskutere, vennligst kontakt Øyvind på e-post: leikvin@gmail.com for å melde det inn til sakslista. Mer informasjon om Allmøtet kommer senere!!!

Advarer mot nettfenomenet Momo

Politiet og barnevakten.no beskriver dette internettfenomenet og gir noen råd om hvor man bør sette grensen. Les mer her

Bildegalleri

Her ser dere noen av aktivitetene denne uka i kronologisk rekkefølge