Uke 40 / 2018

Vi vil minne om at skolen og fritidshjemmet er stengt torsdag og fredag kommende uke (11. og 12. oktober.) Disse dagene er lagt inn i skoleruta for å gjøre det mulig å få gjennomført en omfattende etterutdanning i Steinerpedagogikk for lærerne ved skolen vår.

Steinerhøyskolen i Oslo vil gjennomføre kursing for lærerne i Tromsø disse dagene, noe vi synes er veldig flott. Vi ønsker elever og foreldre/foresatte en god langhelg. Det kommer ikke noen ukemelding neste uke. For nærmere informasjon om skoleruta dette skoleåret, se på hjemmesiden.

Engelskprosjekt i 9. klasse

Elevene i 9. klasse har de siste ukene øvet sin muntlige og skriftlige engelsk gjennom å intervjue kjente personer i Tromsø. I tillegg til Jens Johan Hjort, Simo Valakari, Finn Arve Sørbøe og Poppa Lars som dere ser på bildene over, intervjuet elever i klassen Anneli Drecker og Anette Steinsvik Johansen. Elevene har forberedt seg godt og reist ut fra skolen for å intervjue. De ferdige tekstene har til slutt blitt sendt tilbake til intervjuobjektene. Engelsklærer Nick sier han er veldig godt fornøyd med innsatsen til klassen og skryter av hvordan de har håndtert utfordringen.

Mindre alene sammen - årets TV-aksjon

Søndag 21.oktober kl 16.00-18.00 gjennomføres årets TV-aksjon. Dette er en årlig, riksdekkende norsk innsamlingsaksjon til veldedige formål, som har blitt arrangert siden 1974, og i år skal de innsamlede midlene gå til Kirkens Bymisjon. Ta med barnet ditt og bli bøssebærer på verdens største dugnad og bidrag til jobben med å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Les mer om arrangementet i Tromsø her. For å melde seg på som bøssebærer, klikk her eller ring 02025

Bildegalleri

7. klasse arbeider med sonegeografi. Her ser dere bilder malt fra tropisk sone (Amazonas) og den polare sonen. I matematikken har klassen startet med statistikk. Her samler de inn skostørrelser i gangen. Tavletegning i gang hovedhus. 5. klasse formtegning. Brøk 5.klasse. Tavletegning fra 9.klasserommet. Sløydarbeid fra 6. og 7.klasse.