Uke 42 / 2018

Ungdomstrinnet har startet opp med allmøter. Klassene vil møtes til korte og ukentlige allmøter der målet er at man kan få gitt felles beskjeder, bli bedre kjent på tvers av klassene, og øke graden av elevmedvirkning og demokrati i skolen.

Ved å møtes alle tre klassene får de anledning til å dele informasjon og samtale om viktige saker i hverdagen. Her vil elevrådet få god anledning til å drive sitt arbeid og ulike aktiviteter som styrker det psykososiale miljøet kan bringes inn. Lærerne på trinnet ordner også i stand en "Vennskapskafè" en gang i måneden, støttet av Foreldreforeningen ved skolen, der klassene møtes og spiser sammen.

Elevtelling

Da har det nylig vært elevtelling ved skolene. Per nå går det 104 elever på skolen. Det er 10 elever mer enn i fjor.

1. klasse informasjonsmøte 30. oktober

Skolen inviterer til informasjonsmøte for familier som vurderer å søke neste års 1. klasse. Del gjerne dette arrangementet med venner og kjente. Les mer her

Dersom du ønsker å hjelpe skolen litt ekstra med markedsføring og rekruttering, vil en positiv anmeldelse på vår Facebookside være til stor nytte. Vi tror også at det vil være spennende og nyttig for nye foreldre å kunne lese tidligere foreldre sine uttalelser på vår hjemmeside. Dersom noen kunne tenkt seg å bidra på siden "Hvorfor valgte jeg Steinerskolen for mine barn," ta kontakt med skolen på epost: gudmund.ostgard@steinerskolen.no

Håndarbeid

10. klasse broderer i håndarbeidstimene. De bruker både mobil, papir og blyant for å lage egne mønster.

Utleie av annekset

Steinerskolen er en livssynsnøytral skole og ikke medarrangør, men vi velger å leie ut annekset til ulike formål og deler informasjon om kurs og aktiviteter med dere. Denne helgen inviterer Kristensamfunnet til møte i annekset, med oppstart (i dag) fredag klokken 19, til samtale og eurytmi. For ytterligere informasjon, ta kontakt med Ingeborg Reistad på 48211347

Galleri

Det jobbes med ny grafisk profil for skolen. Her er en sniktitt. Bilde fra allmøte. Referat kommer neste uke. Brannøvelse for barneskolen denne uka. 9. klasse lærer om datamaskiner. Ellers ser dere bilder fra klasserom, sløydsal og til sist noen tavletegninger fra 5. klasse sin første periode med brøkregning. Her møter de en historie om en konge som etter hvert deler landet opp i flere mindre deler.