Nyheter – 20.08.2019

Fjelltur 2. skoledag

Tradisjon tro drar alle klasser på fjellet over Slettaelva på andre skoledag, onsdag 21. august.

File5 7

* 1. - 8. klasse får transport med buss fra skolen. Møt på skolen til vanlig tid, kl. 08.30. Retur fra Einevegen på Slettaelva kl. 13.00. Fritidshjemmet åpner når elevene er tilbake på skolen.

* Klasselærerne til 9. og 10. klasse sender ut egen informasjon om oppmøte og reiserute.

Ta med klær etter vær og godt med mat og drikke. Vi deler på å bære veden. Ta gjerne med grillmat.

Her ser dere et kart over starten og slutten på turen.

Kart 2 skoledag

Startsted

Turen starter og slutter ved busstoppet Einevegen på Slettaelva. Her kan du ser kart over hvor busstoppet ligger og starten av turen.

Direkte oppmøte

Dersom noen elever ønsker å møte klassen her i Einevegen, gjør avtale med klasselærer om det.

Lærer Mayen kommer til å stå på dette busstoppet fra klokken 09.00. Det er mulig å nå Mayen på mobil 90 88 00 17

Velkommen til skoletur på Kvaløya!