Nyheter – 20.08.2019

Fjelltur 2. skoledag

Tradisjon tro drar alle klasser på fjellet over Slettaelva på andre skoledag, onsdag 21. august.

* 1. - 8. klasse får transport med buss fra skolen. Møt på skolen til vanlig tid, kl. 08.30. Retur fra Einevegen på Slettaelva kl. 13.00. Fritidshjemmet åpner når elevene er tilbake på skolen.

* Klasselærerne til 9. og 10. klasse sender ut egen informasjon om oppmøte og reiserute.

Ta med klær etter vær og godt med mat og drikke. Vi deler på å bære veden. Ta gjerne med grillmat.

Her ser dere et kart over starten og slutten på turen.

Startsted

Turen starter og slutter ved busstoppet Einevegen på Slettaelva. Her kan du ser kart over hvor busstoppet ligger og starten av turen.

Direkte oppmøte

Dersom noen elever ønsker å møte klassen her i Einevegen, gjør avtale med klasselærer om det.

Lærer Mayen kommer til å stå på dette busstoppet fra klokken 09.00. Det er mulig å nå Mayen på mobil 90 88 00 17

Velkommen til skoletur på Kvaløya!