Nyheter – 14.08.2023

Velkommen til skolestart mandag 21. august

Kjære alle foreldre og elever

Vi ønsker velkommen til et nytt skoleår ved Steinerskolen i Tromsø! Vi gleder oss veldig til å se dere igjen og til å bli bedre kjent med nye elever og foresatte! Les programmet for de første dagene.

Mandag 21. august er første skoledag.

Fritidshjemmet er åpent fra 07.30 - 10.00 og mellom 12.00 - 16.30

3. - 10. klasse møter opp klokken 08.30 og blir møtt av sine kontaktlærere. Nye elever kan henvende seg til daglig leder på ledelsens kontor, om de ikke vet hvor de skal møte opp.

1. og 2. klasse møter direkte i skolegården klokken 10.00.

Klokken 10.00: Hele skolen møtes i skolegården for en felles åpning av skoleåret. 1. klasse får treffe sin klasselærer og ha en samling i 1. klassens lokaler, og 2. klasse starter sitt skoleår med å gå gjennom blomsterportalen og til sitt nye klasserom. Det blir velkomsttale, opprop av elever i 1.- og 2. klasse og sang. Foreldrene til 1.- og 2. klasse kan samles i matsalen for en kopp kaffe/te og en samtale etter åpningen.

Skoledagen avsluttes kl. 12.00 for alle klassene.

2. skoledag, tirsdag 22. august

Skolen drar på sin tradisjonelle tur til fjellet over Slettaelva (Kvaløya.) Informasjon om oppmøte, pakkeliste og annet vil bli sendt ut fra kontaktlærerne.

Siv-Bente Johansen
Steinerskolen i Tromsø