Nyheter – 15.08.2019

Velkommen til skolestart tirsdag 20. august

Kjære foresatte!

Da er det snart oppstart for et nytt skoleår på Steinerskolen. På vegne av de ansatte og ledelsen vil jeg formidle at vi gleder oss veldig!

Bokstaven A

Vi skal ønske en ny 1. klasse velkommen, og vi skal ta i mot nye elever i mange av de andre klassene også. Jeg tenker at det blir en spennende oppstart for oss alle!

Tirsdag 20. august blir det oppmøte til vanlig tid, kl. 08.30 for alle klasser, bortsett fra 1. og 2. klasse. De får sin oppstart kl. 10.00, under en seremoni ute i skolegården. Viktig å melde at Fritidshjemmet er åpent for 1. og 2. klasse mellom 08.30 og 10.00 for de som ønsker det. Morgenfritids er åpent som normalt, og Fritidshjemmet åpner igjen kl. 12.00.

Skoledagen er ferdig kl. 12.00.

Andre skoledag drar vi på den tradisjonelle fjellturen med hele skolen. Turen går til Kvaløya, i området ovenfor Slettaelva. Det vil komme mer informasjon om denne turen fra klasselærerne.

Skolesekkene til 1. klasse kan hentes på Fritidshjemmet frem til skolestart, for de av barna som er der. De andre får skolesekkene første skoledag, eller dere kan komme innom og hente sekkene i løpet av denne uka eller mandag.
Da ses vi snart 🙂 ☀️

Siv-Bente Johansen