Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 1 / 2019

Håper alle har hatt en fin juletid. Det er ikke bare lett å stå opp på morgenen de første dagene i januar, men sakte men sikkert kommer man inn i rutinen igjen og gleden over gode venner på skolen er viktig.

Det har vært en glad gjeng på skolen. Mye deilig snø å leke i og sikkert også litt gøy å være i gang med skole og nye oppgaver. Vi ønsker alle godt nyttår og gleder oss til alt vi skal gjøre i 2019.

Juletrefest på søndag

Søndag 6. januar klokken 15 – 17 arrangeres det juletrefest for unger som går i 7. klasse og yngre. 14 barn og 12 - 13 voksne er påmeldt. Fem elever fra 9 klasse står for underholdningen med bistand fra noen foreldre.

Det blir sang og dans rundt juletreet, tegning, gjemsel, sisten og bowling. Festen skal foregå i annekset og ryktene sier at julenissen også kommer. Foreldrene oppfordres til å ta med seg en kanne med kaffe og te. Gjerne også rester av julekaker. Velkommen. Hilsen 9. klasse og Foreldreforeningen.

Støtte til ungdomsskolen

Ungdomstrinnets fikk 2000,- kr i støtte fra Foreldreforeningen til en felles julefrokost den siste uka før juleferien. Hilsen Foreldreforeningen ved Leif Magne Tangen.

Problem med busskortene

Etter hva vi har forstått har alle skolene i Tromsø blitt rammet av problemer med busskortene denne uka. Vi antar at det kan ha noe med at VGS ikke starter opp før kommende mandag og håper alt fungerer som normalt fra mandag av.

Bildegalleri

Se noen utvalgte bilder fra juleavslutningen i Elverhøy kirke, avslutning på skolen og i klasserom. 5. klasse arbeider videre med brøkregning. Tavletegninger fra 10.klasse og 9.klasse, samt veggpryden til hovedentreen på hovedhuset.