DB356 ACA BC1 B 41 C6 A8 A9 09 D22 DA341 B9

God påskeferie!

Det ble ingen tradisjonell månedsfest med påsketema i år, men trinnene har feiret med historier, quiz, lek, konkurranser og noe godt å spise. I løpet av dagen dukket også påskeharen opp og la sjokoladeegg i reirene til elevene. Se bilder i galleriet nederst.

Den siste uken har været variert mellom kraftig vind, regn og rolig fint påskevær. Innimellom bygene har flere klasser hatt vinteraktivitetsdager. Mellomtrinnet var på skitur på mandag og laget snøskulpturer i skolegården på torsdag. I dag er 7. klasse på Charlottenlund.

Vi minner om at fritidshjemmet er stengt i påskeferien og at første skoledag etter påske er tirsdag 6. april.

Vi ønsker dere en god påskeferie!

Eget påskedesign

Goda, elev i 7. klasse, har laget sin egen hekleoppskrift. Har du lyst til å prøve den ut i påskeferien?  Oppskriften kan lastes ned som PDF her.

Helsesykepleier

Helsesykepleier ved skolen, Line Merethe Henning, har vært inne i flere klasser i det siste. 2. og 7. klasse har fått de ordinære vaksinene, mens 8. klasse har fått foredrag om psykisk helse. Vi minner om at dere foreldre kan ta direkte kontakt med Line Merethe på telefon 95 83 07 58 eller e-post line.merethe.hennig@tromso.kommune.no om dere har spørsmål eller ønsker en samtale. Mer informasjon finner dere her.