Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 14 / 2019

Neste uke kommer det en fotograf til skolen. Det vil bli tatt både portrett og gruppebilder som dere foreldre vil få tilbud om å bestille.

Klasselærerne har fått beskjed om hvilken dag klassen er satt opp til fotografering. Det er mulig å få tatt søskenportrett i forbindelse med skolefotograferingen. Gi beskjed til din klasselærer hvis dette er ønskelig. Les mer om Foto Norden og skolefotografering her.

Påskefest på fredag

Fredag kommende uke blir det påskefest i salen. Kanskje kommer påskeharen forbi? Ta gjerne på noe påskefargede klær.

Skole – hjem samarbeid

For å få høre hva dere foreldre tenker om kommunikasjonen mellom skole og hjem, har vi laget en kort undersøkelse som blir sendt ut tidlig neste uke. Håper dere tar dere tid til å svare. Det er 10 spørsmål og tar mellom 2 og 8 minutter, alt etter hvor mye man vil skrive.

Skolestreik for miljøet

Skolen vil minne om at vi ikke kan si ja til elever som ønsker å dra på streikene, dersom det ikke har kommet beskjed om dette fra dere foreldre. Skolen føler et ansvar for elevene og kan derfor ikke gi tillatelse til at de forlater skolens område uten at det er i forståelse med foresatte. Vi håper dere forstår vår holdning. Det handler ikke om forbud eller motvilje, men sikkerhet. Dere får snakke om det hjemme og sende oss et signal.