Last ned

Foreldreforeningen (FF) har, i samråd med klassene som arrangerer og skoleadministrasjonen, besluttet å ikke arrangere et sosialt arrangement på Steinerskolen eller Kulturskolen i år på, grunn av pandemien.

Med vennlig hilsen Foreldreforeninga ved Steinerskolen i Tromsø v/ Øyvind Leikvin

Les om 17. mai feiringen på Tromsø kommune sine sider.

Tromsø Røde Kors sin Leksehjelp har åpnet i nye lokaler

Leksehjelp er et tilbud for barn og unge fra 5. klasse til og med videregående, som ønsker ekstra hjelp med skolearbeidet!

Hos oss møter du frivillige leksehjelpere i alle fag, som sitter klar til å hjelpe deg med leksene! Tilbudet er gratis, og det er drop-in, så det er bare å besøke oss i åpningstiden og fortelle leksehjelperne hvilke fag du trenger hjelp med. Det er også lov å komme hit selv om du ikke trenger hjelp med leksene, men bare trenger et rolig sted å sitte med skolearbeid.

Vi har Leksehjelp i Fellesverket sine lokaler i Kaigata 5. Fellesverket er et nytt aktivitetshus for barn og unge, så her er det også mye annet gøy å gjøre!

Hvor: Fellesverket - Kaigata 5 (Det grå trehuset mellom Kaigata legekontor og Yonas Pizza).
Når: Tirsdag og Torsdag fra 16:00-20:00
Har du noen spørsmål?

Kontakt ingvild.skaarseth@redcross.no eller send en SMS til 468 94 183

Gratis sommerskole

Tromsø kommune har fått tilskudd til nye og utvidete sommeraktiviteter fra regjeringen. Vi ønsker med dette å forhåndsinformere om at invitasjon til deltakelse på Sommerskolen 2021 vil bli sendt ut til skoler og foreldre i løpet av noen uker. Les skriv fra kommunen her: Forhåndsinformasjon skoler og foreldre sommerskolen 2021 1