Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 23 og 24 / 2020

Sommerferie

Da har vi kommet frem til årets siste skoleuke. Denne uken vil det bli sendt hjem klær, silkebøker, elevarbeider og vitnemål.

Mange klasser vil dra på turer eller finne på andre sosiale aktiviteter. Sjekk gjerne sekken daglig slik at dere får tatt vare på det som tas med hjem.

På fredag har skolen en felles avslutning ute i skolegården. Klassene står hver for seg for å kunne holde smittevernreglene. Vi gleder oss til at vi på denne måten får sagt god sommer til hverandre og at hele skolen kan få synge 10. klasse "gjennom blomsterportalen og ut i livet."

Sommerfritids går som planlagt i ukene etter skoleslutt. Ta direkte kontakt med Kim om dere ikke har avklart plass. Dette blir siste ukemelding for dette skoleåret men vi sender ut et en siste sommerhilsen på e-post før vi tar helt sommerferie.

Dugnad skoleåret 2018 – 2019:

De siste ukene har FF prøvd å kartlegge hvem som har utført dugnad og ikke i FORRIGE skoleår (2018 – 2019). Vi har nå en ganske så lang liste, og vi vil snarlig sende ut personlige e-poster med betalingsoppfordringer til disse. Vennligst les disse, for mer informasjon etc., de det gjelder.

Dugnad skoleåret 2019 – 2020:

FF har vedtatt å kjøre gjennom årets dugnad noenlunde som normalt, iallfall slik situasjonen er akkurat nå. Denne dugnaden har 2 hovedbolker:

  1. første uka i sommerferien
  2. siste uka før skolestart

Det er imidlertid også rom for å utføre dugnad på annet tidspunkt.

Dugnadskomitéens jobb (dugnadskoordinator og klassenes dugnadsledere) er å tilrettelegge slik at ALLE kan få utført sin dugnad.

Det vil utarbeides egen smittevernplan for dugnaden.

Mer detaljert informasjon angående den forestående dugnaden blir sendt ut på e-post til alle foreldre fra Dugnadskoordinator Håvard Hellhoggen i løpet av kommende uke.

Med vennlig hilsen og ønske om en god dugnad og en deilig og fortjent sommer

FF og Dugnadskomitéen

Pianoundervisning

Jeg heter Lisa og er 24 år gammel. Jeg har utdanning som musiker vil jeg gjerne starte med privattimer i piano på Steinerskolen. Jeg har jobbet en del på Kulturskolen og hatt privatelever før, både unge og voksne. Tilbudet gjelder altså også for de voksne som kunne tenke seg å utvide sine musikalske kunnskaper. Hvis jeg får lov, ønsker jeg å bruke pianoet som står i salen på Steinerskolen. Ta kontakt på e-post: lisa.mueller@steinerskolen.no

Barnevakten

Politiet advarer mot fremmed person i Fortnite. Klikk her for å lese saken. Les også andre saker fra barnevakten.no her.

Utleie av hytte?

Dersom noen har en liten hytte de ønsker å leie ut i tidsrommet november 2020 til februar 2021 kan man sende en epost til arcdeciel@web.de. Det er tidligere lærer Ingeborg som har videreformidlet denne forespørselsen og mannen som ønsker å besøke Tromsø i mørketiden er tilknyttet det antroposofiske miljøet i Tyskland. Ta eventuelt kontakt med gudmund.ostgard@steinerskolen.no om noen ønsker mer informasjon.

Takk for skoleåret som gikk og hurra for sommerferien som ligger foran oss. Takk for samarbeidet og alle de fine opplevelsene vi har hatt sammen. Skolen ønsker alle elever og familier en god sommer! : )