Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 35 / 2019

BlimE-dansen 2019

Skolen er meldt på og øvingen er i full gang!

Blim E dans 1802x1014

BlimE er NRK Supers årlige vennskapskampanje. Temaet for BlimE 2019 er å se hverandre, og å tørre å stå opp for hverandre og seg selv.

Fredag neste uke er selve BlimE-dagen. Den blir markert med en stor fellesdans i skolegårde i 1. langfriminutt.

Lyst til å se dansen eller lese mer om prosjektet: Klikk her

Full aktivitet på alle trinn

Da er undervisningen kommet ordentlig i gang.

Småtrinnet har startet opp med lesing og regning i hovedfag. Flere klasser på mellomtrinnet arbeider med botanikk, mens på ungdomsskolen arbeides det blant annet med biologi og historie.

Her er et bilde fra 10. klasse sitt arbeid med den industrielle revolusjonen i Norge.

Bilder fra skolehverdagen

Skjema for samtykke til bruk av bilder er delt ut i alle klasser denne uka. Dersom dere ikke har fått arket som elevene har tatt med hjem, kan dere laste det ned ned her og levere til skolen etter at det er underskrevet av de foresatte

LAST NED HER: Samtykke til bruk av bilder 2019

Levering på morgenen

Vi er klar over at det er skulle vært bedre plass til å sette av ungene eller parkere for foreldrene på og rundt skolen. Vi håper at når vi kommer så langt at vi får lov til å bygge ny ungdomsskole også får utbedret parkering og drop-off soner rundt skolen. 

Inntil videre må vi be dere om å bruke parkeringslommen som ligger på oversiden av Hvilhaug (i Mellomveien). Eventuelt skolens parkeringsplass for å sette av de yngste elevene. Husk at lærerne skal parkere der om morgenen, så ta hensyn til det.