Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 35 og 36 / 2020

Hovedinngangen

I forbindelse med renovering av barneskolen bygger vi nytt inngangsparti. Trappen vil få varmekabler og dekke av naturstein. Det vil settes inn en tofløyet dør lik den som stod på huset originalt og det monteres ny belysning. Vi håper at det meste er på plass i løpet av en liten måned, med unntak av natursteinen som legges etter vinteren.

Kor og valgfag

I år er det noen endringer i timeplanen. Klassene på ungdomsskolen har fått en time valgfag fast på sin timeplan. Ungdommen er fordelt mellom fagene akkordlære/gitar, språk, kabaret, IKT, mat og helse, og følger et valgfag i et halvt år.

Ungdommene har ikke lenger kor på timeplanen men får sang i rytmisk del i perioder. Barneskolen er fordelt på lillekoret (3. - 4. klasse) og mellomkoret (5. - 7. klasse.)

Nyhetsbrev fra foreldreforbundet

Det har kommet et nyhetsbrevet fra Steinerskolenes foreldreforbund. Les om blant annet "Julemarked i koronatid" her.

Påminnelse: Ny foreldrerepresentant til styret

Gjennom vedtektsendringene i skolestyret ble det åpnet for at Foreldreforeningen kan velge en ekstra representant til skolestyret. Styret ønsker særlig en som har kompetanse på området arkitektur, nybygg og byggeprosesser. Er dette noe for deg, ta kontakt med Øyvind Leikvin på e-post: leikvin@gmail.com

TikTok

Barnevakten.no skriver om appen TikTok og advarer mot for tidlig bruk. Les intervju med Tiktoker Kristoffer Kaayne Kaalsaas her.