Allmøte på Steinerskolen

Foreldreforeningen inviterer til allmøte torsdag 27. oktober mellom klokken 18-20. Hold av datoen.

Årets foredragsholder blir Jon-Halvdan Lenning fra Mobbeombudet i Troms og Finnmark. Lenning har tidligere i år hatt en introduksjon av Omni-modellen for de ansatte ved skolen og Siv har informert på foreldremøter, men nå vil dere også kunne få lytte til og diskutere med Lenning direkte.

10. klasse kommer for å underholde, og vil tilby barnepass i møtetiden.

Velkommen til årets allmøte for alle foreldre og ansatte!

Steinerskolenes foreldreforbund

Som forelder ved en steinerskole i Norge er du også medlem i Sff. Forbundet sitt mål er et best mulig samarbeid mellom skole og hjem. De er samtalepartner og gir veiledning til enkeltforeldre, klassekontakter, FAU, lærere og skoler. Les mer på: https://www.foreldrene.no/

Den populære podcasten «Foreldrerådet» har laget en ny episode der daglig leder i Steinerskolenes foreldreforbund, Hilde Lengali, snakker om tema knyttet til skolestart og det å være forelder i skolen. Hør podcasten her. Siste nyhetsbrev kan leses her.

Transponder SMS

Tromsø kommune bruker appen Transponder Meldingsbok (grønn farge) i sine skoler, mens vi bruker appen Transponder SMS (blå farge.) Alle foresatte vil få SMS`er som skolen sender ut, men dersom du også ønsker å sende et spørsmål eller melde inn fravær via Transponder må du laste ned appen Transponder SMS.