Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 37 / 2021

Høsten er her

Da virker det som at høsten har gjort sin ankomst og det har blitt kaldere ute. Av den grunn kan det være lurt å sjekke barnas skiftekurver, samt oppdatere sesongmessig med ekstra votter, lue og skjerf/buff/hals, kanskje også ha en litt tykkere genser liggende i kurven.

Høstmarked lørdag 2. oktober 12 - 15

Foreldreforeningen (FF) har bestemt at skolens tradisjonelle høstmarked med salg av økologiske grønnsaker, ridning på hest, høstsuppe og kafe kan starte opp igjen. Markedet må selvsagt gjennomføres innenfor gjeldende smittevernregler. Nærmere informasjon om organiseringen vil komme. I første omgang tenker vi at dato og fordeling av oppgaver er det viktigste å kommunisere ut.

  • 1. klasse bidrar med rundstykker til den magiske "Høstsuppa" (laget av 9. klasse).
  • 2.-6. klasse bidrar med 2 brød hver, til salg (evt. annen hjemmelaga produksjon, f.eks. syltetøy etc.). NB: Husk å skrive innholdsfortegnelse og pakke pent inn!
  • 7.-9. klasse lager kake til salgs i kafeen (eller liknende til salgs i kafeen). Gjerne frukt eller glutenfritt etc.
  • 10. klasse bidrar med smurte rundstykker til kafeen.

Avleveres på skolen lørdag kl. 11 - 11.30. Vi vil sende ut mer detaljer om arrangementet via Transponder og neste ukemelding. Med vennlig hilsen Høstmarkedskomiteen (7. klasse.)

"Wow, se! En ny tegning!"

I gangen like ved skolegården finner vi en tavle som er innrammet med gamle lister. Dette var en gang en døråpning, som for mange år siden ble fjernet. De siste årene har vi brukt denne tavla til å ha ulike kunstverk på for å skape litt variasjon og årstidsstemning for de som kommer inn på skolen.

Vi er så heldige her på skolen som har en sånn fantastisk daglig leder, som bruker tid på å skape disse vakreste tavletegningene.

Det er spennende for både store og små å se hva hun finner på fra gang til gang. Den følelsen, når elevene kommer full fart ned trappa, på tur ut til friminutt og det plutselig er kommet et nytt kunstverk på tavla. De stopper opp og roper til hverandre, "See, det har kommet ei ny tavletegning! Woow!" Det er da man som voksen forstår hvor mye det betyr for elevene.

Tusen takk, Siv!

Takk for at du tar deg tid!

Det gleder stort!

Helsesykepleier

Helsesykepleier på skolen er Julie Grønli. Elever og foresatte kan ta kontakt per telefon eller e-post:

Telefonnummer: 95 83 0758
E-post: julie.gronli@tromso.kommune.no

Helsesykepleier er tilstede på skolen mandager 11:30-15:00 og torsdag 08:30-15:00.

Skolehelsetjenesten er et tilbud til elever i grunn- og videregående skole. Helsesykepleier er sykepleier med videreutdanning innenfor forebyggende og helsefremmende arbeid.

Vi veileder, gir råd, vaksinerer, foretar helseundersøkelser, har individuelle samtaler, samtaler i grupper og klasseromsundervisning. Vi henviser videre ved behov. Elevene kan snakke med helsesykepleier om det de ønsker, og helsesykepleier har taushetsplikt. Tjenesten er gratis.