Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 38 / 2019

Mikaeliuka

Kommende uke starter det som vi på skolen kaller for Mikaeliuka. Vær forberedt på at det vil bli noen spennende og litt annerledes dager.

Dragen kommer

Programmet for Mikaeliuka

Siden det blir både turdag, dragelek, høstsuppe og prøvelser på ulike dager vil det sendes ut en del informasjon til dere foreldre.

Det som handler om den enkelte klasse eller klassetrinn sender klasselærerne ut til klassene. Her i ukemeldinga kan dere lese et samlet program for uka og noen viktige påminnelser.

Klikk på linken for å lese program som PDF

Flott dag i lydstudio!

Det ble kjempestemning i studio på onsdag. 60 - 70 elever, samt musikere, foreldre og lærere var innom i løpet av dagen. Elevene gjorde en aldeles strålende innsats! Takk til alle som bidro til dagen. Musikkvideoen vil nok ta litt tid å få ferdig, men sangen skal dere få høre allerede nå. Det gjenstår litt finpuss, men her kan dere høre: Skolesangen mix 1

Mitt skip er lastet med

Forbundet streamer hele festforestillingen til 100-årsjubileet "Mitt skip er lastet med," live fra Oslo Konserthus fra klokken 16.00 lørdag 21.09.

Selve konserten begynner ikke før 18. De første timene filmes forberedelser, sirkus, kakefest, utstilling med mer.

Her er linken til YouTube kanalen

Husk Høstmarked lørdag 28. september

  • 1. klasse-foreldre bidrar med rundstykker (15-20 hver) til den magiske "Høstsuppa" (laget av 9. klasse.)
  • 2. - 6. klasse bidrar med 2 brød hver, til salg (evt. annen hjemmelaga produksjon, f.eks. syltetøy etc.)
  • 7. - 9. klasse lager 1 kake hver til salgs i kafeen (eller liknende til salgs i kafeen.)
  • 10. klasse bidrar med 10 halve smurte rundstykker hver til kafeen.

Høstmarkedet er en fin anledning for gamle og nye familier å møtes. Nærmere informasjon om dagen vil bli sendt ut på epost.

Yogakurs i annekset

Helgen 11 - 13. oktober blir det arrangert yogakurs for lærere/foreldre/barnehageansatte i annekset. Info om tilbudet kan leses her: Brosjyre Tromsø Oktober 2019 / Fam yoga brosjyre Tromsø