Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 39 / 2019

Høstmarked på skolen i morgen

Møt andre familier, gå på kafé, se skuespillet til 2. klasse og handle grønnsaker på høstmarkedet lørdag 28. september mellom 12 - 15.

Høstmarkedsplakat 2019 v02

Informasjon til familiene

Høstmarkedet runder av Mikaelifeiringa til elevene. Alle er invitert. Vi vil gjerne vise fram skolen vår og de flotte elevene våre. Ta med alle du/dere kan! Elever har underholdning kl. 12:30.


Komiteen minner om at:

  • 1. klasse bidrar med rundstykker (15-20 stk. hver) til den magiske "Høstsuppa" (laget av 9. klasse).
  • 2. - 6. klasse bidrar med 2 brød hver, til salg (evt. annen hjemmelaga produksjon, f.eks. syltetøy etc.)
  • 7. - 9. klasse lager 1 kake hver til salgs i kafeen (eller liknende til salgs i kafeen)
  • 10. klasse bidrar med smurte rundstykker (10 stk. halve hver) til kafeen
  • Avlevering på skolen senest 11.30, lørdag.


Noen av kakene selges i hjemmebakstavdelinga, og noen selges i kaféen. Vennligst pakk pent inn og skriv ingrediensliste på.

Vi tar mer enn gjerne imot sunne og glutenfrie bidrag også!!! Og velg gjerne noe annet kreativt som kan selges, så som hjemmelaga syltetøy, saft etc.

Bakster etc. kan avleveres fredag mellom 18 og 19, eller mellom 11 og senest 11.30 på lørdagen.

Evt. kontakt Øyvind (epost: leikvin@gmail.com, tlf: 95 47 25 22) for å avtale alternativt avleveringstidspunkt/-sted. Husk å krysse deg av på navnelista ved levering! ;-)

Parkering
Vi har fått tillatelse til å parkere hos Fjellheim Bibelskole i Mellomveien 96

Arrangement på Facebook

Følg og del gjerne arrangementet på Facebook

En svært aktiv uke!

Denne uken har jammen vært stappfull av aktiviteter og opplevelser. Det er nesten for mange til å nevne alle, men for å nevne noen: stolte 2. klassinger har fremført sitt første skuespill for skolen, 4. klasse har vært på gårdsbesøk, SALT har hatt miljøprosjekt med ungdommene og det var "kordager" i starten av uka. Så kom selve mikaelidagene med fjellturer, dragespill i Bak-Olsen og klassenes motsøvelser. Her kan nevnes dragehule, sanseløype, hinderløype, samarbeidsoppgaver og isbading.

Reparasjon av tak hovedhus

Noen av dere lurer kanskje på hvorfor det står stillaser i overkant av hovedhuset. Forklaringen er at det har vært en lekkasje i den flate delen av dette taket. Reparasjonen har vært planlagt i lang tid og vi er veldig glad for å få orden på dette før en ny vinter setter inn for fullt. 

Forsker på barn og mediebruk

Kjære foreldre/foresatte! Hvordan opplever du barnas mediebruk? Hva er mulighetene og utfordringene, og hvilke behov har du for informasjon og råd?

En gruppe forskere ved NLA Høgskolen gjennomfører nå en anonym undersøkelse om dette - på oppdrag fra den ideelle organisasjonen Barnevakten, som jobber med barn og medier.

Kan du sette av cirka 10 minutter og svare på dette spørreskjema? Slik hjelper du oss til å forstå bedre hva foreldre/foresatte tenker.

Med vennlig hilsen Margunn Serigstad Dahle, NLA

Diverse

  • Høstferien: Fritidshjemmet har åpent 3. oktober, men er stengt 4. oktober.
  • Politiet og barnevakten.no advarer mot pengebruk i appen Tik tok