JULEMARKED 2021

Hei alle sammen!
Vi i JMK (Julemarkedskomiteen) er i full sving for å arrangere årets julemarked og det er med glede vi kan arrangere julemarked på vanlig måte i år. 

Julemarkedet blir 28.november

Oversikten over hva du og dere som familie skal bidra med er ganske grei, men om det skulle være spørsmål så må dere gjerne kontakte jmk-representant for deres klasse.

JULEVERKSTEDER 2021:  

Da nærmer årets juleverksted seg og frist for tilmelding er .

Verkstedene er en fin møteplass for foreldre på tvers av klassetrinnene der du kan komme og lage noen eller alle dine produkter til hjemmeproduksjonen under veiledning av andre foreldre med erfaring. For 2021 tar vi en egenandel på 50kr pr familie som deltar. Denne kan betales kontant eller helst vippses på dagen.

Søndag 07.11. (påmeldingsfrist tirsdag 02.11.)

  • Toving
  • Matpapir i bivoks
  • Tennbriketter

Påmelding innenfor de angitte frister til: sarah@vitakuben.net

Viktig: Skriv hvilket verksted det gjelder, hvor mange som deltar og om du/dere trenger barnepass skriv hvor mange barn og alder på barna. 9. & 10. klasse arrangerer kafe og barnepass med støtte fra Foreldreforeningen. Inntekter fra kafeen går til deres klassetur.

Vi legger opp til at det skal være både søtt og salt i kafeens utvalg, men vi kan ikke garantere varme retter eller vegetariske alternativer. Har dere spesielle behov er det sikkert en god ide å selv ta med matpakke!

OBS: Barnepass er primært lek og underholdning og inkluderer ikke stell av små barn eller ansvar for at de får i seg mat. Dette får dere foreldre selv sørge for å ta pauser for å gjøre!

Vaktliste: Hver familie skal stille på vakt i løpet av julemarkedshelgen.Om det er noen som har spesielle ønsker for når og hva de ønsker å gjøre så rettes spørsmål og ønsker til Maria Andreassen - mariatonettea@gmail.com
Vi gleder oss! Hjertelig hilsen julemarkedskomiteen 2021