Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 43 / 2018

Lag flotte produkter til julemarkedet på felles verksted i regi av julemarkedskomitéen. Les mer om verkstedene her:

Nå nærmer julemarkedet seg med raske skritt og har dere ikke enda fått produsert de hjemmeprodukter hver familie skal levere til salg, får dere nå sjansen på våre koselige julemarkedsverksteder. Materialer sponses av foreldreforeningen. Det blir kafé og barnepass ved 10 klasse, både den 4. og den 10. november.

Den 4. november blir det 2 verksteder (påmeldingsfrist: 30. oktober)

  • Sying av fine kroner
  • Snekkerverksted.

Den 10. november blir det 3 verksteder (påmeldingsfrist: 6. november)

  • Sying av pennaler.
  • Bivoks matpapir og tennbriketter.
  • Toving (dette kan evtuelt fortsette søndag den 11. november hvis ikke folk blir ferdige den 10. nov).

For tilbakemelding, send en e-post til unnibw@yahoo.dk med følgende informasjon innenfor de gitte frister:

  • Hvilket verksted du ønsker å melde deg på
  • Navn og telefonnummer
  • Behov for barnepass

PS: Vi oppfordrer til at dere familier samarbeider innbyrdes eller klassevis. Det er fullt mulig at en familie baker ekstra brød, mens den andre familien lager ekstra hjemmeprodukter. Noen elsker å lage syltetøy, noen er kjempegod på å hekle eller sy. Gjør avtaler med hverandre, slik at det det totalt blir levert det som står beskrevet i oversikten i heftet.

Med mindre du allerede har produsert til julemarkedet, så ønsker vi helst ikke strikkelester, pannebånd eller luer i år, da det er en del igjen av disse typer produkter fra markedet i fjor.»

Mvh Unni Boiesen, Julemarkedskomitéen ved Steinerskolen i Tromsø

Invitasjon til lanternefest torsdag 8. november 2018!

Oppmøte og lystenning: kl. 17.00 utenfor Tromsø museum. Festen er trolig ferdig mellom kl. 18 og 18.30.

Velkommen til en koselig stund der vi feirer både lyset og mørket, Sankt Martin og lyktemannen. Etter hvert går vi inn i skogen - ha derfor med både gode klær og sko, lanterner, sitteunderlag og noe varmt å drikke. Barna følges av og er sammen med sine foresatte og smitter over med sang og klang. 2. - 7. klasse trenger rene syltetøyglass. Send med til skolen.

Referat fra allmøte

Les referat fra allmøte her

10. klasse ønsker arbeid

10. klasse sparer penger til klassetur som skal gå til Krakow, hvor de skal fordype seg i historien til 2. verdenskrig. Klassen søker nå etter jobber de kan tjene penger på. For eksempel barnepass, skifte dekk på bil, vaske bil, vaske hus, etc,

Ta kontakt med Anita (klasselærer) på telefon 99506211 eller epost anita.barth-jorgensen@steinerskolen.no og opplys om sted, tid og tidsomfang. Antall elever, om det bør være med en forelder og hva du betaler for jobben.

Endring av dato

Datoen for skolens felles avslutning i Elverhøy kirke måtte flyttes. Ny dato er tirsdag 18. desember klokken 18.00

Hjemmelagde produkter

Solfrid "på kontoret" sitter på Veita i box 1, fredag 2 og lørdag 3 november og selger hjemmelagde produkter.

Gitarundervisning

En av skolens nye vikarer, Izaak Behringer, er utdannet musiker og tilbyr undervisning på gitar. Klikk på linken du finner her for nærmere informasjon om det kan være av interesse. Musikkundervisning flyers (1)

Bildegalleri

Daglig leder Siv har tegnet et nydelig bilde av St. Martin på tavle hovedhus. Første klasse viser frem små figurer av tre de har laget. Vi følger utviklingen i sløyd 7. klasse, uthuling. Melkekrakk, 9.klasse ferdigstiller fjorårets hovedoppgave i sløyd. 7. klasse arbeider med statistikk. 9. klasse jobber med nasjonalromantikken. Fettstiftpennal, tavletegning og silkebokarbeid 5.klasse. Vaktmestervikar Ove henger opp ny basketkurv.