Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 44 / 2018

Vintermørket siger inn over landsdelen og skolen henter frem sine lanterner. Oppmøte for lanternefest er klokken 17.00 utenfor Tromsø museum.

Ta på gode klær og sko, lanterner, sitteunderlag og noe varmt å drikke. Barna følges av og er sammen med sine foresatte på arrangementet. Nærmere detaljer kan leses her. Vel møtt!

Juleverksted i helga

OBS: Liten endring i tilbudet. Skal du å delta på noen av verkstedene, les siste oppdatering her

Vaktliste julemarked

Vi har prøvd å ta hensyn til alle vaktønsker vi fikk, men dessverre lot det seg ikke alltid gjøre. Vennligst sjekk vaktlisten nøye og gi beskjed til Melissa på epost melissa_birkeland@hotmail.com hvis du ikke finner ditt navn eller noe trenges å endre. Du finner vaktlista her: JM vaktliste 2018 Hilsen Melissa og Ulrike fra julemarkedskommitteen.

Tentamen på ungdomsskolen

Mandag 5. november er tentamensdag på ungdomsskolen. 8. klasse har matematikk (halv dag.) 9. klasse har engelsk (hel dag.) 10. klasse har norsk hovedmål (hel dag.) Husk å ta med rikelig med mat og drikke.

Bildegalleri

5. klasse har hatt fokus på gjenvinning og smeltet om gamle fettstifter. Se bilder fra småtrinnet sin naturdag. 3. klasse på biblioteket. Formtegning på mellomtrinn. 5. klasse tavletegning geografi. 4. klasse har om bergverk og har testet sine lanterner i en "gruvegang."