Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 45 / 2018

Skolen har nå gjort tjenesten Transponder klar til bruk. Dette er en toveis SMS-tjeneste for utdanningssektoren, for sikker og rask kommunikasjon mellom skole og hjem.

Til å begynne med vil skolens ledelse ta dette i bruk som en del av vår beredskapsplan, slik at man ved en gitt krisesituasjon raskt vil kunne informere foreldre og foresatte. Transponder vil også kunne brukes i hverdagen når man trenger å raskt komme ut med beskjeder. For eksempel i et tilfelle der organiseringen rundt en tur må endres på i siste liten.

Siden dette er en toveis løsning, kan foresatte sende svar / beskjeder til skolen og løsningen kan brukes til å innhente samtykke. Kommende uke vil vi sende noen første meldinger for å prøve ut systemet. På sikt finnes det flere bruksområder for dette. Dette er allerede i bruk på flere skoler i Tromsø og vi håper dette kan bli et nyttig redskap for vår skole.

Info fra julemarkedskomitéen og Foreldreforeningen

  • Husk at betaling for lynlodd foregår på nettbank. Merk betaling med elevens navn.
  • Elevene får flyers med i skolesekken i løpet av neste uke.
  • Følg med på skolens Facebook og Instagram.

"Foreldreforeninga ved Steinerskolen i Tromsø arrangerer stands på Biblioteket i Tromsø lørdag 17. og lørdag 24. november.

Vi har plass til 2 foreldre den 17. og 2 foreldre den 24. november. Først til mølla! ;-) Dette består i å sitte eller stå ved et bord ved inngangen til Biblioteket i Tromsø og:

  • Dele ut flyers til Julemarkedet
  • Dele ut informasjonsmateriall fra Steinerskolen i Tromsø
  • Representere/ presentere det å være forelder ved Steinerskolen i Tromsø/ snakke med publikum etc.

Tid: Kl: 12:00-15:00. Lokkemiddel: de som ennå ikke har utført sin dugnad fra forrige skoleår, har nå sjansen til å få sine 3 dugnadstimer via denne stands-jobben! (husk at dugnad er obligatorisk, og det blir sendt ut faktura etter nyttår til de som ikke har levert dugnadsmelding :-) )

Det vil også være en lærer tilstede, og elever vil akkompagnere ved å gå rundt og dele ut flyers i byen i disse timene.

Vennligst kontakt: leikvin@gmail.com snarest og senest torsdag 15. november, om du er interessert! Det er en hyggelig og viktig oppgave for Steinerskolen og Julemarkedet!!!

Med vennlig hilsen Foreldreforeninga ved Steinerskolen i Tromsø

En midtsommernatts drøm

Denne flotte gjengen fremførte fredag sin egen tolkning av William Shakespeare sin "En midtsommernattsdrøm" for skolen. På to uker har elevene, sammen med sine lærere Gry og Beatrice, laget en overraskende og flott forestilling om kjærlighet.

Mørketidsfri 15. og 16. november

Torsdag og fredag kommende uke er fridager for elevene. Fritidshjemmet er åpent. Lærerne har studiedager.

Bildegalleri

Mandag og naturdag, småklassene fikk en forblåst opplevelse da de gikk innom Bukta på tur hjem. Forberedelser til torsdagens lanternefest, lanterner å se over alt. Mellomtrinnet har denne uken hatt felles sang i gangen, med blant annet "her går jeg med min lanterne...". Bilder fra selve lanternefesten i skogen. Koselig stund! Formtegning 5.klasse. Vi følger videre med på 6.klasses smørkniver, nå blir flere og flere ferdigstilt, 3 stk denne uka. Klarer du å se hvilke 3? Et par bilder fra fritidshjemmets meny denne uka: kylling og grønnsaker grillet på bålet og fredagspizza.