Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 45 / 2019

Da er siste sjanse for å lage produkter på Foreldreforeningens juleverksteder nå kommende søndag den 10/11 fra kl. 11 - 16

B24 BF180 2913 46 DC A8 C0 29 A1882 ADED1

Det blir produksjon av tennbriketter og matpapir med bivoks. På syverkstedet for kapper er det også mulig å sy pennal for de som ønsker det.

Fristen for tilbakemelding til syverksted er utvidet til lørdag den 9/11 kl 14!! Skriv mail til enten Henriette på henbre@gmail.com eller Unni på unnibw@yahoo.dk og opplys følgende: navn, klasse du har barn i, ditt telefonnummer og om du har barn som trenger barnepass. Hvis du har barn med så gjerne angi alder.

Velkommen til hyggelig verksted nå i helga! 😀

JM-komiteen

Velkommen til lanternefest 14. nov

I år flytter vi lanternefesten til et nytt sted. Møt opp på parkeringsplassen til Bukta senest 17.15 så vil dere bli vist vei.

Arrangementet starter med fakler og sang ved Kvitnesgården klokken 17.30. Etter dette går vi på leting etter lyktemannen i skogen. Alle som er tilknyttet skolen eller barnehagen er velkommen til å delta. Ta gjerne også med slekt og venner. Ta med egne lanterner og varme klær.

Hilsen småtrinnet

Lærer i finsk

Skolen har opprettet en gruppe med tre elever som får opplæring i finsk som andrespråk. Vi søker nå etter en fast lærer som har anledning å undervise denne gruppen 2 timer hver fredag mellom 12.45 og 14.20. Saken ligger også ute på hjemmesiden.

For nærmere informasjon om stillingen og rammen for arbeidet, ta kontakt på epost: gudmund.ostgard@steinerskolen.no

Påminnelse

Til dere som har samlet lopper til 10. klasse sitt loppemarked: Levering av lopper på ungdomsskolen er fredag 22. november mellom 17 - 19