Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 46 / 2018

Julemarkedet på Steinerskolen er nok årets viktigste foreldrearrangement. Markedet gir inntektene som støtter aktiviteter og turer for klassene gjennom hele året.

I tillegg til å fylle opp Foreldreforeningen sin kasse, er julemarkedet viktig både for fellesskapet på skolen og et hyggelig første møte med skolen for noen nye familier. Skolen er veldig takknemlig for alt det arbeidet dere foreldre legger ned i dette markedet.

Info fra julemarkedskomitéen

Hei alle foresatte! NÅ er det snart julemarkedshelg, yay!! Derfor en påminning:

Innbetaling av loddpenger skal skje til FF sin konto: 4750.32.76 255 eller Vipps: 136753
HUSK: Merk betalingen med klassetrinn og navn på eldstebarnet på skolen. Fristen for betaling er 23/11, altså samme dag som innlevering av produkter. Vær snill å overholde fristen, så vi gjør jobben lettere for kassereren.

Derer finner et oppdatert JM-hefte på skolens hjemmeside
https://steinerskolentromso.no/wp-content/uploads/2018/11/Hefte-julemarked-11.11.18.pdf
Bruk dette hefte og sikre deg at du har oppdatert informasjon. Sjekk hvilke produkter dere skal lage, så du har tid å planlegge de siste forberedelser. F.eks: husket forundringspakker til fiskeboden.

Sjekk vaktlista som er oppdatert og si ifra fortest mulig hvis du blir syk eller noe. Det begynner å bli litt "tight" på muligheter å finne erstatning og flytte vakter.

Barna deres har fått med seg flyers i sekkene. Vær snill å hjelp til med å dele ut til dine naboer/kollegaer/nettverk som du tenker kan være interessert. Har du en barnehage i nærheten, så sett gjerne opp en flyers der. På forhånd takk!!

Vi ønsker å pynte flest mulige vinduskarmer med lanterner som elevene og barnehagebarnan har laget, derfor oppfordrer vi dere alle foresatte til å ta med lanterner som vi kan pynte skolen med. På forhånd takk!!

ÅRETS NYHETER
Det blir en egen åpningsseremoni kl 11.00. Kom å bli med å start markedet med oss ute. Vi har arrangert en fin åpningsseremoni. Ingen salgsboder åpner før seremonien er ferdig og bjella ringer.

Vi overrekker nissegave til årets ildsjel på Steinerskolen i Tromsø, når det starter underholdning i annekset. Har du noen spørsmål, så ta kontakt med din JMK-rep.

Vi gleder oss MASSE til å åpne markedet med dere alle sammen

Julemarkedshilsener JMK

Ny leder i Foreldreforeningen

Leif-Magne Tangen, far i 2. klasse, ble sist møte valgt til ny leder for Foreldreforeningen ved skolen.

Tangen sier: "Foreldredeltalse ser jeg på en av grunnpilarene i Steinerskolesystemet, og slik sett er FF et viktig samlingspunkt. Jeg ser frem til å bruke tid og energi på å fortsette jobben som FF har gjort så langt, samt forsøke å gjøre noen små forbedringer i kommunikasjon med foresatte og skolen. Alt i alt overtar jeg ledervervet i en forening som er økonomisk solid, med mye erfaring i styret. Jeg vil takke min forgjenger Øyvind Leikvin for innsatsen. »

Skolen ønsker Tangen lykke til og håper på et tett og fint samarbeid i årene som fremover.

Bildegalleri

Her er noen bilder fra lærernes studiesamling om Steinerpedagogikk på Elisabethsenteret de siste dagene. Ellers ser dere noen bilder fra klasserom den siste uka og noen av "glassmaleriene" som småtrinnet laget på onsdag.