Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 48 / 2018

I denne ukemeldingen er det mange som skal takkes. Skolen er kjempeglad for den fantastiske innsatsen dere foreldre la ned under årets julemarked. En ekstra stor takk går selvsagt til julemarkedskomitéen for sitt humør, pågangsmot og arbeidsinnsats. Dette ble bra!

Julemarkedskomitéen oppsummerer

Hei alle sammen

En stor takk til dere alle sammen som var med å bidra til at julemarkedet ble en fin opplevelse. Steinerskolen er kjent for sitt julemarked, det er vårt ansikt ut i byen. Folk etterspør julemarkedet. Og hvert et bidrag er med til å løfte markedet til det nivå så folk ønsker å komme igjen, og ikke minst, forteller til andre om markedet.

Alle hender løfter i flokk, hvert bidrag, hver oppgaver er viktig å få gjort.

Og så et hjertesukk!!!
Det var igjen i år en del vakter som ikke stilte på vakten sin, kom alt for sent, eller ble sint fordi vi ringte og spurte hvor de var. I tillegg sto i år igjen JMK-folk og vasket gulv på slutten. Det er ikke holdbart!!
JMK-folkene jobber knallhardt for å få markedet igang OG jobber i tillegg HELE JM-helgen. Alle andre får 3 timers vakter. Slike opplevelser som ovenfor sliter JMK-folk ut. Helt uakseptabelt!
Er du forhindret i å møte på din vakt, så sir du ifra til vakt-ansvarlig på forkant.
Nedrigging er ikke ferdig før hele skolen er klar for å bli låst av.

Så til det hyggelige:
Takk til Siv-Bente for en fantastisk åpningstale og til alle i bandet og koret som bidro med musikk til åpningen. Var helt magisk flott.
Takk til alle som stilte på vakt, på opprigging, til salg og nedrigging.
Takk til alle som har styrt og stelt for å lage produkter til markedet. Hvert år blir vi imponert over den kreativiteten og kvaliteten som dukker opp.
Takk til ansatte på skolen som stilte med eventyrstund og var tilstede for folk å stille spørsmål til i utstillingsrommet.
Takk til alle sponsorene, fra Eide Handel til Villmarkssentre og Blåst og mange flere som stiller med premier til lykkehjulet.
Takk til alle gjestene, både de som er tilknyttet skolen eller familier ved skolen og de som kommer utefra byen, hvert år, for å få byens koseligste julemarked med seg.

Ikke minst, hjertens takk til JMK for all innsatsen, timene, møtene, det gode humøret, fliringa... dere er en herlig gjeng, og det er gøy å jobbe med dere.

Riktig god jul alle sammen!
Mvh Anne-Mette
JMK-leder

Glemt

En besøkende fant litt klær og et lys på busstoppet ved Bjornøygata etter markedet. Se det siste bildet i galleriet over og ta kontakt med skolen på epost gudmund.ostgard@steinerskolen.no dersom du vet hvem dette er sine klær.

Trafikksikkerhet

Når snøen nå har kommet må vi snakke om trafikksikkerhet. Skolen er bekymret for at det skal skje en ulykke i forbindelse med leveringen av elever, da spesielt rundt leveringstiden på morgenen. Vi må derfor på nytt be om at foreldre ikke kjører ned bakken foran skolen (Inga Sparboes vei.) Her er det trangt og bratt, og på vinteren blir det glatt. Skolen jobber også kontinuerlig med å få hjemmetjenestens biler til å bruke andre veier. Vi må også be om at dere ikke slipp elever av på lærerparkeringen i Målselvgata. Når det blir mange ekstra bilder her, blir det trangt og uoversiktlig. Her har vi flere ganger opplevd situasjoner vi synes er ubehagelige. Vær snill å sett av elevene langs veien i overkant eller på nedsiden av skolen.

Bildegalleri

Se bilder fra dagens adventsspiral, samt flere bilder fra julemarkedet. (PS: Takk til Jan for masse gode bilder fra julemarkedet.)