IMG 4108

Kjære familier, lærere og venner

Tusen takk til alle dere som bidro til julemarkedet og som deltok og gjorde det til en veldig fin opplevelse. Det er helt fantastisk hva vi kan få til sammen.

Takk til Siv-Bente, lille koret og musikerne for en stemningsfull åpningsseremoni. Takk til alle foreldre som stilte på opprigging, til salg og aktiviteter, og nedrigging, som har bakt og laget produkter til markedet. Det er utrolig imponerende hvor mye godt og fint som lages.

Takk til alle ansatte på skolen som skapte magisk stemning med eventyr og var tilstede på utstillingsrommet der folk kan stille spørsmål om skolen.

Takk til de foreldrene som tok i litt ekstra, så julemarkedet kan tilby aktiviteter som yoga og kung fu, nissejam, god suppe og ikke minst den beste kaffen man kan ønske seg på en julemarked.

Takk til alle sponsorene, fra Eidehandel til Villmarksentret og mange flere som stilte med premier til lykkehjulet og fruktkurven.

Og sist men ikke minst, tusen takk til alle i julemarkedskomiteen. Det var ikke enkelt i år med ny leder og flere som ikke var kjent med julemarkedet fra før men vi har jobbet bra sammen og har blitt et veldig bra team. Det har vært kjempe hyggelig å jobbe med dere.

God jul alle sammen!

Med vennlig hilsen
Ulrike, JMK-leder

Kjære foreldre ved Steinerskolen i Tromsø!

På vegne av skolens ansatte vil jeg takke dere for et vel gjennomført julemarked! En nydelig start på adventstiden, et marked med høy kvalitet i alle ledd. Og en ekstra stor takk til julemarkedskomiteen for deres utrettelige innsats! Skolen var i kjempefin stand mandags morgen, det setter vi veldig stor pris på!

Vi ønsker dere alle en riktig så fin adventstid!
Med vennlig hilsen kollegiet ved Steinerskolen i Tromsø

Astronomi på timeplanen

En kveld denne uka samlet 8. klasse seg på skolen sammen med både foreldre og lærere. Etter en en time med stjernetitting spiste de pizza på klasserommet. De så på Karlsvogna, Orion, Tyren, Tvillingene, Pleiadene, Cassiopeia og mange flere.

8. klasse har også arbeidet med astronomi i maletimene. Se flere bilder i galleriet nederst i ukemeldingen.

Det har vært antydning til omgangssyke på skolen. Vi vil minne om de vanlige forhåndsreglene for å unngå smitte. Vask hender ofte og nøye, overhold "karantenedager," host inn i armhulen osv. Dersom vi er litt ekstra påpasselig med å unngå smitte slipper vi kanskje at så mange blir syke og borte fra undervisningen og fellesskapet.