Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 49 / 2018

Ungdomskolen er ferdig med sine tentamener. Klasserommene fylles med julekalendere og adventslys. Nå siger julestemningen sakte men sikkert inn over klasserom, elever og ansatte.

Selv om de ordinære fagene går for fullt, er det mange som nå også er i gang med å forberede bidrag til ulike avslutninger. Noen gjør ferdig julegaver eller får høre historier knyttet til årstiden og høytiden som nærmer seg. Her er noen bilder fra klasserommene.

Invitasjon til juletrefest 6. januar

Alle barn fra barnehagen til og med 7. klasse inviteres til juletrefest søndag 6. januar 2019 klokken 15 - 17. Ta gjerne med en venn! Det blir risengrynsgrøt, saft, kaffe og småkaker, leker og gang rundt juletreet. For å gjennomføre festen må vi ha minst 12 påmeldte. Dette gjøres innen 15.12.2018 på mail: hilde.yttervik@icloud.com Hilsen 9. klasse

Juleavslutninger

En liten påminnelse om to viktige datoer: 18. desember er det felles juleavslutning for alle elever og foreldre i Elverhøy kirke klokken 18.00. Siste skoledag før juleferie er 20. desember, og avsluttes klokken 12.00. Dette er også siste dag for fritidshjemmet før jul.

Foreldrekaffe på fritids

Fritidshjemmet inviterer til foreldrekaffe fredag 14/12 fra klokken 14.30 og dere er alle hjertelig velkommen! Avis og jeg kjenner ikke til alle rutiner ved tidligere kaffe-stunder, så vi blir veldig glad om noen kan ta med noe å spise (kjeks, kake, boller eller lignende). Så om noen av dere har litt ekstra i fryseren, eller har lyst til å bake noe, gi meg et hint 😊 Med vennlig hilsen Avis og Siv.

Kaketiner og kakefat

Det ligger en betydelig mengde kaketiner og kakefat igjen på skolen etter julemarkedet. Disse ligger oppe på kjøkkenskap hovedkjøkken. Blir etter hvert flyttet til loft anneks. Kom innom og hent.

Eksamen for lærerstudentene

De 14 lærerne som for tiden tar etterutdanning i steinerpedagogikk ved skolen vår har innlevering av eksamensoppgave rett over helga. Vi sender en ekstra tanke til dere og ønsker lykke til med innspurten.

Bildegalleri

Her ser dere noen flere bilder fra klasserommene. 1. klasse har laget kjempefine uroer. Her er de hengt på utstilling i lærerrommet. 8. klasse lager film i IKT-faget. Ungene jobbet aktivt for å forlenge foursquare-sesongen. Sjakk har lenge vært populært på fritids. Invitasjon til juletrefest i januar.