Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 49, 50 og 51 / 2020

God Jul fra JMK

Kjære familier, lærere og venner!

I år er mye annerledes. Det ble ikke det tradisjonelle julemarkedet. Det ble ikke pepperkakebaking nede på fritids, koselig café, salg av brød, lykkehjul, fiskekrok, lysdypping og sang rundt bålet. Ikke i år. Men istedenfor å bare kansellere, tok vi et langt skritt utenfor komfortsonen og laget et digitalt julemarked med nettbutikk og julekalender på Facebook. Lørdag kl. 18 lukker vi porten til nettbutikken og folk kan en siste gang hente sine bestillinger eller få dem levert på søndag.

Tusen hjertelig takk til alle dere som har bidratt til at dette har gått helt strålende og uten noen store katastrofer.

Tusen takk til foreldrene som har solgt lodd og laget produkter og godteri som kunne selges i nettbutikken. Det er så imponerende å se alle de fine, spennende og morsomme produktene som dere har laget.

Tusen takk til alle dere som har bidratt med innlegg til julekalenderen for å vise fram skolen vår og for å gi en liten motvekt mot kjøpepresset ved å vise hvordan ting enkelt kan lages selv. Spesielt takk til Gudmund for masse støtte og en kjempe bra innsats på sosiale medier og andre kanaler.

Tusen takk til alle dere som har fotografert, lagt ut i nettbutikken, pakket bestillinger og levert ut.

Tusen takk til alle sponsorene, fra Kulturhuset til Helmersen og mange flere som stilte med premier til loddsalget og Kunstforeningen for at vi fikk bruke lokaler hos dere når korona stengte oss ut fra skolen.

Men det største takket går til julemarkedskomiteen. Det ble veldig mange digitale møter og veldig mye jobb for å få dette til. En god del etterpåklokskap ble det nok også som vi skal ta med oss videre. Dere har gjort en helt fantastisk jobb og mange har nok fått en hel del ny kunnskap ute i den digitale verden. Tusen takk for en kjempe innsats for skolen vår som vi fikk vist fram på en helt unik måte!

Riktig god ferie og god jul alle sammen!

Ulrike (leder julemarkedskomiteen)

God jul fra alle oss på Steinerskolen i Tromsø

Til tross for korona, perioder med innskjerping av smittevern og endringer på timeplaner opplever vi at vi har hatt et godt halvår. Vi takker dere for det gode samarbeidet og for tiden vi har hatt sammen. Det er en glede å få være sammen med deres barn. Vi ønsker der en god juleferie og et godt nytt år!

Siste nytt fra Foreldeforbundet

Nytt fra Steinerskolenes foreldreforbund 12 20