Parkering og droppsoner

Vi har fått tilbakemelding fra FF om at det er utfordrende med parkering og at man savner informasjon.

Skolen kan ikke gi tillatelse til eller bestemme over parkeringsområder som skolen ikke eier eller over offentlig vei, men vi ønsker allikevel å gi noen tips og råd. Vi har markert de områder som skolen eier/styrer over som blå. De orange områdene er offentlige eller private. Kanskje kan denne forklaringen og kartet være til noe hjelp.

  • Dersom man kjører inn i Balsfjordgata ved Kiwi er det mulig å kjøre nært stien som går opp til skolen. (Orange område.) Gaten er enveiskjørt.
  • Man kan nok ikke parkere nede ved Meieriet, men det er som oftest plass nok til at man kan finne et "rolig område" å slippe av. (Orange område.) Gangfeltet over Bjørnøygata er litt lenger opp i bakken.
  • Vi ser at svært få bruker utkjørsel som er bygget som dropsone for skolen på Mellomveien. (Blått område.) Denne dropsonen ligger rett opp av parkeringsplassen til Hvilhaug. Dette er ikke en bussholdeplass, så her kan man la bilen stå en liten stund om man vil følge barn ned til skolen.
  • Hjemmetjenesten har en parkeringsplass rett sør for Hvilhaug. (Orange område.) Rett etter innkjørselen fra Bjørnøygata og før man kommer til hjemmetjenestens parkeringsområde ligger det en liten snuplass.
  • Dersom man ønsker å slippe av barn i Målselvgata kan det være en fordel om ikke alle stopper på lærerparkeringen (blått område) siden det kan oppstå trafikkfarlige situasjoner når mange biler kommer og drar samtidig. Da kan det være tryggere at noen biler kjører litt lenger inn i Målselvgata for å slippe av elever. (Orange område.)

Steinerskolen kondolerer

Våre varmeste tanker og kondolanser går til Øystein Stangeland sin familie og venner i denne vanskelige tid. Øystein Stangeland omkom i snøskred på Kvaløya 16. januar i år og skolen er i sorg etter hendelsen.

Vi vet at mange foreldre ved skolen kjente Øystein godt og ønsker derfor å gå ut med denne informasjonen via vår ukemelding: Begravelsen finner sted i morgen, fredag 5. februar kl. 09.50, og kan følges på www.vareminnesider.no. Her er link.

Husk varme klær til barna

Husk å send med varme klær, utebukser, votter, luer, skjerf og bytteklær. 

Feiring av samefolkets dag

I dag har småtrinnet feiret samefolkets dag med salfest og aktiviteter ute. Ute har elevene kastet lasso, tegner, bygget med snø, hørt historier, banket tørrfisk m.m. Se noen bilder i galleriet. Mellomtrinnet og ungdomsskolen feirer i morgen, fredag 5. februar.