Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 50 / 2018

Tirsdag 18. desember klokken 18.00 blir det, tradisjonen tro, felles avslutning for alle klasser i Elverhøy kirke. Kom i julestemning med barnesang og chimes.

Både mellomtrinnet, lillekoret og storkoret synger. 10. klasse spiller chimes og 2. klasse viser "Mariaspillet" m.m. Velkommen skal dere være! Her er noen bilder fra tidligere års feiring i kirka og avslutningen på siste skoledag før jul.

Påminnelse

Torsdag 20. desember er siste skoledag og siste dag fritids holder åpent. Skoledagen er ferdig klokken 12.
Onsdag 2. januar starter skolen og fritidshjemmet opp igjen etter jul.
Søndag 6. januar inviterer FF og 6. klasse til juletrefest. Les mer her eller følg arrangementet på Facebook

Sørveggen

Veggen er ikke helt ferdig, men nå er det lett å se hvordan det kommer til å bli. Både ny panel og ny farge har gitt veggen et skikkelig løft. Vi synes dette blir fint.

Bildegalleri: Fra sommer til jul

Her er et lite tilbakeblikk: Nymalte benker til 1. skoledag. Bilder fra oppstartsdagene. Innhøsting på Holt læringstun. Vitensenteret. BlimE-dans. Mikaelifeiring. Undomgsskolen intervjuer. Nye leker på uteområdet. Litt fra undervisningen: Brøkregning, sløyd, skuespill, tegning, digitale presentasjoner, lanterne, julemarked, advent og julestemning. Vi har nok bare bilder fra noen ytterst få timer og utvalgte fester. Skulle vi vist for et yrende liv det faktisk er på skolen i løpet av bare en uke, ville disse nyhetsbrevene blitt veldig lange.