Elverhøy kirke 3

Juleavslutning i Elverhøy kirke

Torsdag 19. desember åpnes kirkerommet for foreldrene klokken 17.50. Det er mulig å henge fra seg yttertøy og vente nede i kjelleren frem til kirkerommet åpnes. Viktig at elevene møter opp det tidspunktet klasselærer har meldt.

Velkommen til felles juleavslutningen i Elverhøy kirke for alle klasser og familier ved skolen. Starter kl. 18.00

Juletrefest 5. januar

Foreldreforeningen og 10. klasse inviterer til juletrefest søndag 5. januar kl. 15 – 17 i steinerskolens anneks. Steinerbarnehagen og 1. – 7. klasse inviteres med familie og nære venner.

Det vil bli servering av julegrøt, kaffe og rød saft, samt at vi alle tar med oss litt julekaker.

Det vil bli aktiviteter, leker, sang og gang rundt juletreet. Muligens kommer nissen…?!?

Bindende påmelding senest 18. desember til elvevold@icloud.com (trenger minst 12 påmeldte barn!)
NB: det er gratis!

Påmelding til epost: elvevold@icloud.com

Velkommen til juletrefest
Hilsen 10. klasse og Foreldreforeningen

Tusen takk!

Foreldreforeningen og kasserer Ole har ordnet det slik at skolen fikk overta 33 dataskjermer, stativer, kabler og annet teknisk utstyr fra Hurtigruten da de flyttet over i nye lokaler. For skolen er dette fullgodt utstyr som kan komme elever og ansatte til gode i mange år fremover. Tusen takk for at dere tenker på oss og hjelper til på så mange måter.

Bildet har overhodet ikke noe med data å gjøre, men dette oppleves jo litt som en julegave - så da passer det fint sånn : )

Waldorf 100 Tromso

Jubileumsvideo og skolesang er nå publisert. Dersom du ikke har sett siste versjon, kan du se den her. Hurra for steinerskolene i verden 100 år!