Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 7 / 2019

Sikkerhet er viktig og da må man kunne førstehjelp. To dyktige instruktører fra Førstehjelperen AS gjennomførte et praktisk, innholdsrikt og godt kurs med lærerne denne uka.

Kurset tok for seg mange forskjellige typer skader og situasjoner. Se bilder nedenfor. I løpet av skolegangen får også elevene opplæring i førstehjelp. Dette ligger da inne som en del av svømmeundervisningen på ungdomstrinnet.

Ny ungdomsskole

Skolen ønsker å sette opp et nytt bygg og jobber for tiden iherdig med omregulering, utforming og finansisering av nytt bygg til ungdomsskolen. I dette bygget ønsker man også å få plass til diverse spesialrom og en større sal. Skolen vil gjerne ha kontakt med foreldre som har byggfaglig kompetanse. Er det noen som kunne tenkt seg å være med i en bygg-gruppe? Noen som har erfaring med gjennomføring av byggeprosjekter, enten som håndverkere eller tilretteleggere og kunne tenkt seg å bistå skolen i denne prosessen? Ta kontakt!

Spesialbestilling av kort

9.klasse har begynt å spare til neste års klassetur, og selger dermed kreativt utformede kort til de fleste anledninger. Typen er ordinær kortstørrelse, doble kort, hvor konvolutt følger med. 25,-kr pr kort. Ta kontakt på epost til klasselærer gry.navas@steinerskolen.no, hvis du er interessert i å kjøpe!

Bildegalleri

6. og 7. klasse har deltatt på den kulturelle skolesekken med musikk i nord. De har lært om sang, musikk og dans og nordnorske folkeviser. 10. klasse har lært om Darwins evolusjonsteori, og har i denne perioden gjort sine notater i OneNote Classroom. 4. klasse har startet opp med sin periode om fiskeren og planlegger tur til Lofoten utpå våren. Ellers ser dere bilder fra håndarbeidssal, malerier som henger i gangene og til sist et bilde som Marit Bockelie har tegnet av skolen.