Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 8 / 2019

Engelsklærer Nick forteller at 10. klasse den siste uken har arbeidet med emnet "Quiz of the Week," basert på TV-showet "Who Will Be A Millionaire."

Med hjelp av vår quizmester DJ Neal Dawson fra Isle of Man, simulerte klassen et spill i datarommet med diskolys, lydeffekter og elevene som deltakere og publikum, forteller Nick. Elevene hadde arbeidet med å utvikle spørsmål og svar. Vinnerne av hver runde fikk en premie. Nick sier klassen skal være stolt av sin innsats. Han forteller at Quiz er en populær del av "British Pub Culture" i Storbritannia. At klassen gjorde oppgaven til en suksess og passet på Neal, som var veldig imponert over deres språkkunnskaper.

Fremføring av skuespill

Torsdag og fredag denne uka fremførte 5. klasse skuespill for foreldrene og alle skolens elever. Klassen hadde dramatisert tre historier fra gamletestamentet sammen med sin lærer Stine. De har øvet seg i mange ulike roller, både på scenen og utenfor scenen. Noen elever har hatt ansvar for kostyme, noen for sminke, musikk osv. Vi ser at elevene har hatt en spennende periode og takker for en fin opplevelse!

Organisering av neste uke

Neste uke blir spesiell. Skolen har valgt å løse opp den vanlige timeplanen. Dette gir mulighet for ulike prosjekter som lærerne har ønsker å få rom til. Noen klasser drar på turer, andre jobber med prosjekter på skolen. Klasselærerne sender ut info om planene for den enkelte klasse. Fritids går som normalt.

Sang i sommer?

Har du et barn som er interessert i sang? Ung i Kor arrangerer "Sommersanguke." Les mer her.

Bildegalleri

Nedenfor ser dere bilder av kakebaking i matteundervisningen. Maleoppgave i 7. klasse. Fløytespill og bokstavlæring på småtrinnet. Besøk på Tromsø kunstmuseum. Strikking i 2. klasse. Første skål ferdig i 7. klasse sløyd. Lek i skolegården. Plakat, planlegging av kostyme/sminke til skuespillet og fremvisning for foreldre.