Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 8 og 9 / 2020

6. klasse på hyttetur

Store deler av denne siste uka har 6. klasse vært i Straumsbukta på tur. Lærere forteller at de har hatt det strålende:

"Vi har hatt 13 elever med på på tur, der åtte har sovet i telt. For en bragd! De har selv satt opp telt, pakket de sammen, bært sekker og pakket sekker, ordnet med mat og vasket opp.

Vi har stått mye på ski, hoppet, lekt, grillet, spist god mat, gravd snøhule, hatt party og lesestund hver dag." Se bilder galleriet.

Skidag

Tirsdag 24. mars blir det skidag for hele skolen.

Vi gir dere tidlig beskjed om datoen slik at de som eventuelt trenger å låne eller teste utstyr har tid til å se på dette.

Kanskje ønsker noen å benytte Tromsø kommune sitt tilbud TURBO, der man kan låne tur- og fritidsutstyr gratis. Klikk på denne siden for å lese mer om TURBO.

Europeisk nettverk for foreldre i steinerskolene

ENSWaP Conference 2020. The Art of Recognition. April 17-19th, 2020. Kyiv, Ukraine

Dear Waldorf Parents from all over Europe and beyond, let’s meet again this year and discuss topics that interest us all in this fast-changing world!

For mer informasjon klikk her

Sommersanguka 20.-24. juni

Kordirigent Anita deler info om korsang i sommerferien.

Sommersanguka er for alle fra 11 til 20 år, og foregår på kulturskolen i Tromsø. I år blir instruktørene Marius Solevågseide og Lisbeth-Anita Grimsø Olsen, og vi gleder oss masse. Ved påmelding før 15. mars er det redusert deltakeravgift! Informasjon og påmelding finnes her: https://www.ungikor.no/nyheter-nord/sommersanguka-2020

Vi ønsker dere alle en god vinterferie : )