Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 3 og 4 / 2021

Samisk uke

Denne uken kaller vi for samisk uke på skolen. Ungdomsskolen har planlagt å jobbe med samisk musikk, maling, håndverk, fortellinger og film. Ungdommene vil også forberede noe de vil gi som gave til de yngre barna. Barneskolen vil bli kjent med samiske tema gjennom blant annet musikk og uteaktiviteter.

Samenes nasjonaldag er lørdag 6. februar. På skolen vil feiringen gjennomføres torsdag og fredag, litt avhengig av hvilket trinn man tilhører.

Soldagen

Det var selvfølgelig stor stas å se sola igjen. Dagen ble feiret med turer, grilling, sang og aktiviteter. Til tross for et noe rufsete vær ble det en fin feiring.

Både ungene og lærerne gleder seg over den fine utsikten mot sør og at vi i ukene fremover vil se mer og mer til den fine sola.

I bildegalleriet nederst kan dere se bilder fra soldagen.

Informasjonsmøte om neste års 1. klasse

Skolen inviterer til et nytt informasjonsmøte om neste års 1. klasse. Møtet gjennomføres på Teams tirsdag 16. februar klokken 16.30.

I tillegg til å fortelle om pedagogikken og 1. klasse spesielt, vil vi informere om noen av skolens satsningsområder, inkluderende skolemiljø og arbeidsmetoder i undervisningen. Det vil bli satt av godt med tid til spørsmål og samtaler. Klikk på denne linken for å lese mer eller for å melde dere på.