Foreldrehåndboka / Ukemeldinger

Uke 34 / 2019

Første skoleuke er over og årets første ukemelding er klar. Velkommen til et nytt skoleår! Som dere ser har skolen fått ny hjemmeside. Håper dere liker den og raskt finner frem til det dere trenger i hverdagen.

E1685 DAB E2 FE 4461 A97 F 1 F67 D0347623

Oppstarten

Det er mye som skal falle på plass de første ukene både sosialt og praktisk. Nytt busselskap og bussruter, timeplaner og rom, nye lærere og fag. De første ukene setter skolen fullt fokus på det psykososiale miljøet. Trygghet og gode relasjoner er grunnlaget for læring og trivsel.

På tirsdag tok skolen imot nye elever både til 1. klasse og mange andre klasser på skolen. Ta godt imot både nye elever og familier slik at de raskt kjenner seg trygg og inkludert i vårt skolemiljø.

Alle klassene har vært på forskjellige turer denne uka og selv om vi går på tur i all slags vær, er det jo ekstra hyggelig når vi får så fint vær som det har vært disse dagene.

På skolens fellestur til Slettaelva ble det badet, grillet og plukket blåbær. Ungdomsskolen har vært på tur til Movikvannet. Klasser fra mellomtrinn og småtrinn vært i Futrikelv, på sykkeltur og på turer i nærområdet. Se bilder fra turene i galleriet nederst i ukemeldingen.

Takk for dugnadsinnsatsen dere foreldre har gjort i sommer! Vi ser frem til et lærerikt og spennende skoleår sammen!

Humlekurs på Holt

3. klassen har startet skoleåret med en periode om bier. Humler er med i biefamilien, og i denne forbindelsen fikk vi et fantastisk humlekurs på Holt læringstun.

Boklesing, tegning, artsbestemmelse og nærkontakt med humlene var inkludert og gav oss mye kunnskap, undring og glede.

Ina, kontaktlærer

Ny hjemmeside

Skolen har arbeidet med ny grafisk profil over noe tid. Nå er også denne nye hjemmesiden klar til å tas i bruk.

Menyene og strukturen på siden er langt på vei beholdt, men noen små endringer er det. En av dem er at vi har satt inn en "Mobbeknapp" på forsiden. Kanskje kan det gjøre det lettere å ta kontakt dersom situasjonen krever det.

Den nye menyen viser "hele kartet" og nettsiden tilpasser seg fint til alle slags ulike skjermstørrelser. Ta kontakt om dere ser noe som bør endres eller bilder dere ikke ønsker skal brukes. Les mer om nettsiden og se bilder fra den nye profilen HER

Foreldregruppe for tenåringsforeldre

Familiens Hus i Tromsø arrangerer foreldregruppe til tenåringsforeldre. Det å være mor eller far til ungdommer er både spennende og utfordrende og det er ikke alltid man har noen å dele dette med eller spørre om råd.

I en foreldregruppe kan du møte andre foreldre og dele erfaringer og drøfte gleder og utfordringer. Gruppene avholdes vår og høst. Tilbudet er gratis!

Klikk på vedlagte dokumenter for å laste ned dokumenter med nærmere informasjon: Dok A / Dok B